jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ενα 60αρι αν θυμαμαι.οχι φουλ ομως.γενικα καλα ναι...
βουρ
ενα 60αρι αν θυμαμαι.οχι φουλ ομως.γενικα καλα ναι...
ΟΤΑΝ την ειχα συναντησει ,ναι.τα τιμαει τα λεφτα της...τωρα τελευταια μαθαινω οτι ειναι,οπως τις βγει..
ναι σωστος.ετσι ειναι...
Η τιμη που λεει ο Guru...
Λιγο σαλταρισμενη. Δυσκολη η επικοινωνια. Ομορφη γυναικα.Ωραιο σωμα λιγο σπασμενο προσωπο. Οχι κωλο. Οχι φιλια. Τα παιρνει στο στομα ομως(τρεχα γυρευε). Ομορφα ντυμενη , οτι πρεπει για ατμοσφαιρα. Στην παρτουζα μη την Α....α ξυπναει ομως...Αποφευγω ονοματα γιατι με την συγκεκριμενη και την αλλη πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι. Τα πολλα πολλα την απομακρυνουν και ισως και για μηνες!! Αρα μαζευετε τα ινφο σας χωρις πολλα λογια και φευγετε...Απλα οταν γυρισετε νικητες, γραψτε να δουμε αν υπαρχει καποια αλλαγη στην συμπεριφορα γενικως ;)
Η τιμη που λεει ο Guru...
Λιγο σαλταρισμενη. Δυσκολη η επικοινωνια. Ομορφη γυναικα.Ωραιο σωμα λιγο σπασμενο προσωπο. Οχι κωλο. Οχι φιλια. Τα παιρνει στο στομα ομως(τρεχα γυρευε). Ομορφα ντυμενη , οτι πρεπει για ατμοσφαιρα. Στην παρτουζα μη την Α....α ξυπναει ομως...Αποφευγω ονοματα γιατι με την συγκεκριμενη και την αλλη πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι. Τα πολλα πολλα την απομακρυνουν και ισως και για μηνες!! Αρα μαζευετε τα ινφο σας χωρις πολλα λογια και φευγετε...Απλα οταν γυρισετε νικητες, γραψτε να δουμε αν υπαρχει καποια αλλαγη στην συμπεριφορα γενικως ;)
η 2η ειναι η κελλυ.ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ βιβλιογραφια,που νομιζω εχει τερματισει,απο τις πολλες πληροφοριες.το μασαζ το ξεχνας βεβεια.επιθεση κατευεθιαν κανεις.αυτο θελει,αυτο κανουμε.Καλημερα κυριοι,
Αν και παλαιος στο site δεν εχω γραψει ξανα σε αυτο το νημα. Εχω μια απορια για δυο κοπελες αν καποιος ξερει:
και
Αν καποιος ξερει ας μου πει. Συνηθως το σπορ μου ειναι το μασαζ αλλα αν ειναι να δοκιμασω και κατι απο εδω ηθελα να εχω και μια εγκριτη γνωμη πριν :-)
Για την Κελλη μπορω να σου πω...Για την αλλη εχουν ποσταριστει σχολια πριν καποιες σελιδες...
η 2η ειναι η κελλυ.ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ βιβλιογραφια,που νομιζω εχει τερματισει,απο τις πολλες πληροφοριες.το μασαζ το ξεχνας βεβεια.επιθεση κατευεθιαν κανεις.αυτο θελει,αυτο κανουμε.
αφου ειναι μουφα προφιλ!.... τι να πάρεις?δεν ξερω ρε φιλε...τι να πω...απο οτι εχω ακουσει οχι αλλα εν δεν εχω παρει δεν μπορω να πω...
το τελευταίο πάντως ειναι για φάπες! αματουρι αθλιο αλμπανι!
Η πρωτη εκτος το οτι μου εσπασε τα α.....α μεχρι να απαντηση, αρχισε εναν προλογο για αξιες της ζωης μεσα απο την μονιμη σχεση και μπλα μπλα και κατι για 200 το ραντεβου, οποτε οπως καταλαβατε
Ωραίος συναγωνιστή, να πέφτει λίγο φως σιγά σιγά...Αν δεν παει κανενας σε 1 μηνα θα τα παιρνει στο στομα με 80αρι. Απο εκει που ξεκινησε αλλωστε. Με το γραφειο που δουλευε δεν τα βρηκαν γιατι ηταν λιγο καριολακι...Αυτα για να μην μας κοροιδευουν...
Τρελλή είναι, δηλώνει ρουμάνα 19 χρονών και ζητάει ακούστε 160 η μια ωρα 220 οι δύο και φούλ,κι οταν της ειπα 80 1 ωρα και 100 φούλ, απάντησε , γειά......
συνηθως ναι.καλησπερα ρε μαγκες μονο με φωτο η βιπ γινεται παιχνιδι στο μαμπα?
Ωραίος συναγωνιστή, να πέφτει λίγο φως σιγά σιγά...