Εγω παντως απο την πρωτη θα ηθελα να της![]()
![]()
την μανουλα της
![]()
![]()
+100000000000000
Εγω παντως απο την πρωτη θα ηθελα να της![]()
![]()
την μανουλα της
![]()
![]()
Συναθλητές, ξέρουμε κάτι για το πιπίνι με το ωραίο κωλαράκι? Το έχω ζαχαρώσει το ατιμούλικο αλλα δεν έχω και απάντηση μέχρι τώρα...
5 μηνες την ψυνω αλλα ακομη τιποτα >![]()
ti plirofories exoume?
Ποσα ζητησε αρχική?Συναθλητές αυτό: αν και έχω ακούσει για τα +20 +20 klt με ψήνει να το δοκιμάσω, έχω μιλήσει μαζί τις και τα έχουμε βρει με την τιμή η απορία που έχω είναι θα έρθει αυτή που βλέπω στις photo?
εχει λαβει κανεις αυτες τις φωτο απο mamba?μην ρωτατε ποια ειναι,αν τις εχει στειελει και σε αλλον ρωταω...
κ εγω τις ελαβα στο ξεκαρφωτο πριν καποιες μερες απο προφιλ-φαντασμα χωρις κεντρικη φωτο..υποψιαζομαι οτι η μπαζοβαλεντινα κρυβεται πισω απο το συγκεκριμενο προφιλ :S
σου εδωσε εσενα αλλα στοιχεια? τηλεφωνο ας πουμε..κ εγω τις ελαβα στο ξεκαρφωτο πριν καποιες μερες απο προφιλ-φαντασμα χωρις κεντρικη φωτο..υποψιαζομαι οτι η μπαζοβαλεντινα κρυβεται πισω απο το συγκεκριμενο προφιλ :S
σου εδωσε εσενα αλλα στοιχεια? τηλεφωνο ας πουμε..
παιδια μια ερωτηση,στο mamba εκτος απο καποια στοιχεια,για να μιλησω με καποια κοπελα θελει να κοινωποιησω καποια φωτο μου?Το αναφερω ε πειδη δεν πολυψηνομαι,ευχαριστω
νομιζω οτι χωρις φωτο δεν μπορεις να μιλησεις...νομιζω...
οκ ευχαριστω(κανονικο φακελωμα δηλαδη)οχι απαραιτητα..παντως με πολλες για να μιλησεις χρειαζεται να χεις πιστοποιησει οτι εισαι real user κ γι αυτο χρειαζεται να καταχωρησεις εναν αριθμο κινητου οπου λαμβανεις με sms το κωδικο πιστοποιησης..