Εγω παντως απο την πρωτη θα ηθελα να της την μανουλα της
+100000000000000
Εγω παντως απο την πρωτη θα ηθελα να της την μανουλα της
Συναθλητές, ξέρουμε κάτι για το πιπίνι με το ωραίο κωλαράκι? Το έχω ζαχαρώσει το ατιμούλικο αλλα δεν έχω και απάντηση μέχρι τώρα...
5 μηνες την ψυνω αλλα ακομη τιποτα >
ti plirofories exoume?
Ποσα ζητησε αρχική?Συναθλητές αυτό: αν και έχω ακούσει για τα +20 +20 klt με ψήνει να το δοκιμάσω, έχω μιλήσει μαζί τις και τα έχουμε βρει με την τιμή η απορία που έχω είναι θα έρθει αυτή που βλέπω στις photo?
εχει λαβει κανεις αυτες τις φωτο απο mamba?μην ρωτατε ποια ειναι,αν τις εχει στειελει και σε αλλον ρωταω...
κ εγω τις ελαβα στο ξεκαρφωτο πριν καποιες μερες απο προφιλ-φαντασμα χωρις κεντρικη φωτο..υποψιαζομαι οτι η μπαζοβαλεντινα κρυβεται πισω απο το συγκεκριμενο προφιλ :S
σου εδωσε εσενα αλλα στοιχεια? τηλεφωνο ας πουμε..κ εγω τις ελαβα στο ξεκαρφωτο πριν καποιες μερες απο προφιλ-φαντασμα χωρις κεντρικη φωτο..υποψιαζομαι οτι η μπαζοβαλεντινα κρυβεται πισω απο το συγκεκριμενο προφιλ :S
σου εδωσε εσενα αλλα στοιχεια? τηλεφωνο ας πουμε..
παιδια μια ερωτηση,στο mamba εκτος απο καποια στοιχεια,για να μιλησω με καποια κοπελα θελει να κοινωποιησω καποια φωτο μου?Το αναφερω ε πειδη δεν πολυψηνομαι,ευχαριστω
νομιζω οτι χωρις φωτο δεν μπορεις να μιλησεις...νομιζω...
οκ ευχαριστω(κανονικο φακελωμα δηλαδη)οχι απαραιτητα..παντως με πολλες για να μιλησεις χρειαζεται να χεις πιστοποιησει οτι εισαι real user κ γι αυτο χρειαζεται να καταχωρησεις εναν αριθμο κινητου οπου λαμβανεις με sms το κωδικο πιστοποιησης..