curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
οκ ευχαριστω(κανονικο φακελωμα δηλαδη)
κοιταξε φιλε,ετσι κι αλλιως φακελωμενοι ειμαστε ολοι..οποιος φοβαται,καθεται σπιτι κ κοιμαται,λενε
οκ ευχαριστω(κανονικο φακελωμα δηλαδη)
Έχει αναφερθεί ότι είναι η κοπέλα των φωτό , ένα της ζητήσεις στέλνει και φωτό με εσώρουχα.Συναθλητές αυτό: αν και έχω ακούσει για τα +20 +20 klt με ψήνει να το δοκιμάσω, έχω μιλήσει μαζί τις και τα έχουμε βρει με την τιμή η απορία που έχω είναι θα έρθει αυτή που βλέπω στις photo?
εχει λαβει κανεις αυτες τις φωτο απο mamba?μην ρωτατε ποια ειναι,αν τις εχει στειελει και σε αλλον ρωταω...
εχει λαβει κανεις αυτες τις φωτο απο mamba?μην ρωτατε ποια ειναι,αν τις εχει στειελει και σε αλλον ρωταω...
Ναι φίλε μου... Τις έχω λάβει κι εγω μαζί με μερικές ακόμα. Αν θέλεις να μιλήσουμε με pm [size=15pt]και μετά να ενημερώσουμε τον κόσμο!![/size]!
κοιταξε φιλε,ετσι κι αλλιως φακελωμενοι ειμαστε ολοι..οποιος φοβαται,καθεται σπιτι κ κοιμαται,λενεπαντως δεν εχω παρατηρησει κατι περιεργο..ενοοειται βεβαια για τετοιες δουλειες χρησιμοποιεις δευτερο καρτομπουρδελοκινητο κ οχι τον κανονικο σου αριθμο,για να αποφευγεις τις κακοτοπιες..
τι σκατα....μονο εγω ο μαλακας χρησιμοποιω τον ιδιο αριθμο για ολα ?
Η μπαζοβαλεντινα ειναι αυτο το προφιλ
Βρε-βρε-βρε ποια εφτιαξε προφιλ στο Mamba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aξιολογο παντως![]()
![]()
![]()
Βρε-βρε-βρε ποια εφτιαξε προφιλ στο Mamba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aξιολογο παντως![]()
![]()
![]()
κλειτορίδα το λένε φίλε... το μεγάλο το κονδύλωμα πάνω πάνω εννοώ...
αμα δεν εισαι παντρεμενος,εχεις ενα φοβο λιγοτερο εσυ... ;)τι σκατα....μονο εγω ο μαλακας χρησιμοποιω τον ιδιο αριθμο για ολα ?
![]()
![]()
τι βυζαρες τεραστιες...ξερουμε κατι?
αν εννοεις την Marta,ειχε κ παλιοτερα δικο της προφιλ στο μαμπα..
αμα οντως ρε φιλε ξερεις κατι παραπανω γραφτο εδω,μη πετας μια σποντα κ αφηνεις μετα κατι να αιωρειται..παντως εμενα απ'την αρχη δεν μου καθησε καλα το συγκεκριμενο προφιλ..
φίλε η αντίληψη σου περι του προφανούς σεβαστή, αλλά εγω ρώτησα πέραν του προφανούςΤο προφανές ! ¨οτι δεν είναι 44 χρονών και είναι Τόφαλος![]()