πριν κανα χρονο ειχα βγει μαζι της κραταγε ενα γερο στο Κουκακι δεν ειναι του επαγγελματος και αν την δεις απο κοντα θα φυγεις πετωντας...
Τοσο χαλια ειναι ???
πριν κανα χρονο ειχα βγει μαζι της κραταγε ενα γερο στο Κουκακι δεν ειναι του επαγγελματος και αν την δεις απο κοντα θα φυγεις πετωντας...
Όπως τα λέει ο συνάδελφος, τρελό μπυρόκοιλο, με τομή από καισαρική, πολύ χάλια,Ζητά 80 για Full και 100 με το ξενοδοχείο...απ τη φωτό φαίνεται με σχετικά λεπτά πόδια, το στήθος δεν είναι ανάλογα μεγάλο, άρα όλα τα κιλά είναι στην κοιλιά...ΔΕΝ δοκίμασα..
Συναγωνιστές καλησπέρα! Χθες κανόνισα ραντεβού για μασάζ με την ειναι απο Τσετσενια, με απίστευτο κορμί και ύψος γύρο στο 1,80, ακριβώς οτι βλέπεται στις φωτογραφίες. Το μασάζ της μιας ώρας το χρεώνει 30€, αλλά συνεννόηση κουκουρουκου! Απο αγγλικά και Ελληνικά τα πολυ βασικά, οπότε χρησιμοποιήθηκε η ταρζανικη . Από Μασαζ πολυ καλό, εάν και δυνατό, αλλά μέχρι εκεί.. Παρά τις προσπάθειες μου τίποτα... Πάντως δεν τα έκλαψα. Να σημειώσω πως δέχεται σπίτι της κάπου στην Λιοσίων. Άντε και γράψτε τίποτα γιατι το έχουμε αφήσει το θέμα ...
δεν γαμιεται?
Συναγωνιστές καλησπέρα! Χθες κανόνισα ραντεβού για μασάζ με την ειναι απο Τσετσενια, με απίστευτο κορμί και ύψος γύρο στο 1,80, ακριβώς οτι βλέπεται στις φωτογραφίες. Το μασάζ της μιας ώρας το χρεώνει 30€, αλλά συνεννόηση κουκουρουκου! Απο αγγλικά και Ελληνικά τα πολυ βασικά, οπότε χρησιμοποιήθηκε η ταρζανικη . Από Μασαζ πολυ καλό, εάν και δυνατό, αλλά μέχρι εκεί.. Παρά τις προσπάθειες μου τίποτα... Πάντως δεν τα έκλαψα. Να σημειώσω πως δέχεται σπίτι της κάπου στην Λιοσίων. Άντε και γράψτε τίποτα γιατι το έχουμε αφήσει το θέμα ...
αδελφέ, επειδή το προφιλ της είναι VIP και δεν μπορώ να στείλω μήνυμα, μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις το τηλέφωνό της με pm?
ενδιαφερον φαινεται
υπάρχει καμία πληροφορία????
Δεν ειναι η ΜΑΡΤΑ αλλα αυτη¨Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι η Μάρτα....????
Εμενα μου μοιάζει ιδια....
τελικα τι εγινε με αυτην ?Έχει βγει κανείς με αυτό?
Έχουμε κανονίσει έξοδο τώρα τί θα είναι..
Δεν ειναι η ΜΑΡΤΑ αλλα αυτη¨