Και ξέπεσε απο τα 200άρια την ώρα στο 30άρι μόνο μασάζ και σπίτι της στη Λιοσίων που αναφέρει ο άλλος;
ουτε καν θα την ειδε!!!!
Και ξέπεσε απο τα 200άρια την ώρα στο 30άρι μόνο μασάζ και σπίτι της στη Λιοσίων που αναφέρει ο άλλος;
η τύπισα που έκανε μασάζ στη Λιοσίων, που είπε ο συναγωνιστής πιο πάνω, είναι αυτή;
Παιδιά ειναι όντως η ίδια γυναίκα.... Έχω πάθει πλάκα... Και η καριόλα όταν της έπιασα τον κωλο μου επιτέθηκε να με φαί οτι την προσβάλλω... Καλά θέλει πολυ ....Ivan, φωτογραφίες δείχνουν την ίδια γυναίκα πάντως...
στείλε
θα πάω εγώ να δω τι θα κάνει η ψηλή...
Nα προσέχεις,Ρώσσος εσυ Τσετσένα αυτη μην έχουμε δράματα..
Ρε Peter...για αυτό το λόγο ακριβώς πρέπει να πάει!!!!!
Nα προσέχεις,Ρώσσος εσυ Τσετσένα αυτη μην έχουμε δράματα..
gnorizoume kati?
Παιδιά ειναι όντως η ίδια γυναίκα.... Έχω πάθει πλάκα... Και η καριόλα όταν της έπιασα τον κωλο μου επιτέθηκε να με φαί οτι την προσβάλλω... Καλά θέλει πολυ ....
Όποιος θέλει pm για το τηλέφωνο της να ξεκινήσει αγώνας....
Αυτό ξαναπές το φίλε μου μήπως και το καταλάβουν κάποιοι αγαπούληδες και σωθούν...ξεσκισμένες πουτάνες που παριστάνουν τις κόμισσες, πολύ χαρακτηριστικό για τις Ρωσσίδες ....
Με αυτήν φίλε κανονίσαμε για 2 μέρες μετά αφότου μιλήσαμε και μόλις της στέλνω αν ισχύει μου λέει ότι έιναι στο Παρίσιτελικα τι εγινε με αυτην ?
σιγα τη γκομενα που εχασες παιχτη...Με αυτήν φίλε κανονίσαμε για 2 μέρες μετά αφότου μιλήσαμε και μόλις της στέλνω αν ισχύει μου λέει ότι έιναι στο Παρίσι
Δεν ξανασχολήθηκα
ΥΓ μιλώ για αυτήν
Και τώρα είναι στη ΜογγολίαΜε αυτήν φίλε κανονίσαμε για 2 μέρες μετά αφότου μιλήσαμε και μόλις της στέλνω αν ισχύει μου λέει ότι έιναι στο Παρίσι
Δεν ξανασχολήθηκα
ΥΓ μιλώ για αυτήν
ναι ρε φίλος δεν είπα ότι έγινε και κάτι..απάντησα στο παλικάρι που ρώτησεσιγα τη γκομενα που εχασες παιχτη...
ολα καλα παιχτη,επισης αυτο το "φιλοι συνταξιδιωτες" εχει κανεις εμπειρια?εχω στειλει σε ολες που θελουν να ερθουν ελλαδα κ καμμια δεν απανταει...ναι ρε φίλος δεν είπα ότι έγινε και κάτι..απάντησα στο παλικάρι που ρώτησε
Παιδιά ειναι όντως η ίδια γυναίκα.... Έχω πάθει πλάκα... Και η καριόλα όταν της έπιασα τον κωλο μου επιτέθηκε να με φαί οτι την προσβάλλω... Καλά θέλει πολυ ....
Όποιος θέλει pm για το τηλέφωνο της να ξεκινήσει αγώνας....