και εγω που μπορω να στειλω (ειχα πρωτοστειλει πριν γινει vip ) αγγουρια δεν μιλαει...ισως καποιοσ ποιο τυχερος ποιο μαγκας μας πει...
Τα ίδια τύπε.
και εγω που μπορω να στειλω (ειχα πρωτοστειλει πριν γινει vip ) αγγουρια δεν μιλαει...ισως καποιοσ ποιο τυχερος ποιο μαγκας μας πει...
Ομοιως!Τα ίδια τύπε.
..πόσο ανταποκρίνονται οι φωτο της??
και αυτο το ψηνεις ευκολα αν θες...........εγω κανονισα να το φαω αυριο.....
Οι φωτό της είναι 2 ετών παλιές τουλάχιστον και προσθέστε τουλάχιστον 5-6 κιλά σε αυτό που βλέπετε!!!!
τι λεει το ''κοριτσι'' ? διοτι ειναι vip και δεν μπορω να στειλω μνμ .
η τυπισα τι λεει? ξερει καποιος κατι? www.mamba.ru/ALIKAKI76?hit=3]http://www.mamba.ru/ALIKAKI76?hit=3[/url]
Βολιδοσκοπω αυτο το milf
μια βδομαδα τωρα ειναι συνεχεια σε συνδεση και δεν απαντα
Παντως to λεω για να ξερετε,δεν ειναι ολα fuckable
Κυψέλη στο χώρο της... εξαρτάται πως θα το παίξεις
εχει περιγραφει πολλες φορες παλιοτερα..αν και καποιος εχει πει οτι ττην εχει παρει,χλωμο το κοβω και γενικα ειναι στριμμενη..τωρα λογω κρισης ανα λλαξε τροπαρι δεν το ξερω...οταν την ρωτας ,σου λεει ελα και θα τα πουμε απο κοντα,αλλα μουφα...και απο μασαζ γαματα...Κυψέλη στο χώρο της... εξαρτάται πως θα το παίξεις
εχει περιγραφει πολλες φορες παλιοτερα..αν και καποιος εχει πει οτι ττην εχει παρει,χλωμο το κοβω και γενικα ειναι στριμμενη..τωρα λογω κρισης ανα λλαξε τροπαρι δεν το ξερω...οταν την ρωτας ,σου λεει ελα και θα τα πουμε απο κοντα,αλλα μουφα...και απο μασαζ γαματα...
πεινασμένη κυρία όπως φαίνεται... άποψη μου ότι ή είναι του επαγγέλματος ή το σκέφτεται σοβαρά να το ξεκινήσει
πρεπει να καηκε το προφιλΜε γυναικα, θα βρεις ακρη ???
πρεπει να καηκε το προφιλ
ναι τελοςςςςςςςς