dinger
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 468
- Πόντοι
- 4.195
αφου θες να την φας γιατι την καις εδω? δεν ειναι λογικο πρωτα να δοκιμασεισ?oποιως θελει λεπτομερειεσ με πμ
αφου θες να την φας γιατι την καις εδω? δεν ειναι λογικο πρωτα να δοκιμασεισ?oποιως θελει λεπτομερειεσ με πμ
δεν ειμαι μονοφαγας εγω φιλαρακι.αλλωστε γι'αυτο ειναι το σαιτ....για να δινουμε πληροφοριες για τα τεμαχια.......... οποιος θελει δοκιμαζει................αφου θες να την φας γιατι την καις εδω? δεν ειναι λογικο πρωτα να δοκιμασεισ?
σωστος μανδεν ειμαι μονοφαγας εγω φιλαρακι.αλλωστε γι'αυτο ειναι το σαιτ....για να δινουμε πληροφοριες για τα τεμαχια.......... οποιος θελει δοκιμαζει................
εχεις ενα δικιο μαντις πουτανες να τισ λες οκ αλλα τις υπολοιπες ειμαι της αποψης οποιος μπορει ας φαει...γιατι πολυ απλα απο σημερα θα γεμισει με μυνηματα και δεν θα φαει κανεις...δεν το λεω για εμενα χεστηκα εγω εχω φαει πολυ καιρο πριν την συγκεκριμενη γενικα μιλαω...τελος παντων ο καθενας την γνωμη του...
γιατι πρεπει να γραφουμε για οτι πηδαμε με το μπουρου-μπουρου του ο καθενας μας???εγω δηλαδη πρεπει να γραψω τομους εδω???χαχαχαχαχα.μοιραστειτε με λιγους και καλους πληροφοριες αλλα μεχρι εκει...επειδη μια γκομενα μπορει να την ριξει καποιος με το λεγειν του δεν παει να πει πως ειναι πουτανα...μην τις χαρακτηριζουμε επειδη της πηδηξαμε απλα...εχεις ενα δικιο μαν
απο την αλλη,,πως να γινει?να μην γραφουμε τιποτε?
ετσι ειπε και σε εμενα..50ευρο μια ορα και την ρωταο μονο μασαζ και μοθ λεει ελα και θα δουμε..μονο μασαζ λεει...και καλα!!!!!!!!!!!!!!!!
κανε παζαρι...πεφτει και πιο κατω η τιμη........40!!!!!!!!!ετσι ειπε και σε εμενα..50ευρο μια ορα και την ρωταο μονο μασαζ και μοθ λεει ελα και θα δουμε..
δε βαριεσαι ρε τυπε..τι ειναι ο καβουρασ τι ειναι το ζουμι του..κανε παζαρι...πεφτει και πιο κατω η τιμη........40!!!!!!!!!
για αυτη τελικα κανεις δεν εχι πληροφοριες??
κανεις λαθος...δεν εχει σχεση ...κανει μονο μασαζ και ειναι και στριμμενη αδικα λεφτααν ειναι αυτη,ναι μαζι με φιλο ταξιτζη αλανι,απο το μαγαζι 3 το πρωι καπου στο μαη,,,μαλλον αυτη ειναι,θυμαμαι το ονομα,γαμησι αριστα 10!!διπλοτσιμπουκα καβαλητα,κολαρα ,ολα μεσα,,,
απλα ρωτα την αν ειναι απο μολδαβια κι αν δουλευε μπαρακι στο αιγαλεω
Η συγκεκριμένη τύπισσα το δηλώνει κανονικά μέσα στο προφίλ της για το ! ζητάει 150 € για κανά 2 ώρο και τα κάνει όλα... Έχει κανονικό σώμα με όμορφο 3αρι βυζάκι και απίστευτο κωλαράκι που πεθαίνει να της το σκίζουν και να πονάει ( ... !!! ). Εάν θέλετε να το διαθέσετε το ποσό αξίζει και με το παραπάνω... Εγώ πάντως πέρασα άψογα!
το ίδιο κοίταγα και εγώ σήμερα... αλλά για τον ίδιο λόγο συναγωνιστή σταμάτησα!
τι λεει το ''κοριτσι'' ? διοτι ειναι vip και δεν μπορω να στειλω μνμ .
και εγω που μπορω να στειλω (ειχα πρωτοστειλει πριν γινει vip ) αγγουρια δεν μιλαει...ισως καποιοσ ποιο τυχερος ποιο μαγκας μας πει...το ίδιο κοίταγα και εγώ σήμερα... αλλά για τον ίδιο λόγο συναγωνιστή σταμάτησα!