Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Λίγα δίνει πες της!!!Απλα για ενημερωση
Της εαστειλα μυνημα και μου ειπε το δωρο της ειναι 70 κλασσικο 100 πρωκτικο ολα με σκουφακι.
Λίγα δίνει πες της!!!Απλα για ενημερωση
Της εαστειλα μυνημα και μου ειπε το δωρο της ειναι 70 κλασσικο 100 πρωκτικο ολα με σκουφακι.
η συγκεκριμμένη ειναι επαγγελαματιας απο Ν.Κόσμο και μαπα καρπουζιΒολιδοσκοπω αυτο το milf
μια βδομαδα τωρα ειναι συνεχεια σε συνδεση και δεν απαντα
Παντως to λεω για να ξερετε,δεν ειναι ολα fuckable
ρε παιδια υπάρχει ανθρωπος να πηδαει αυτό τον μπογο και να πληρώνει κιολας? ΒΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ?Λίγα δίνει πες της!!!
Ναι Εγωρε παιδια υπάρχει ανθρωπος να πηδαει αυτό τον μπογο και να πληρώνει κιολας? ΒΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ?
και γωωωωωωωωω αλλα οχι σ αυτα τα λεφτα!Ναι Εγω
εγώ της είχα προτείνει από περιέργια με 50ε όλα φουλ κ δέχτηκε, αλλά δεν προχώρησαΑπλα για ενημερωση
η συγκεκριμμένη ειναι επαγγελαματιας απο Ν.Κόσμο και μαπα καρπουζι
καλύτερα με την αρκούδα στο αττικό πάρκο να παωΑπλα για ενημερωση
μονο μασαζ λεει...και καλα!!!!!!!!!!!!!!!!η τυπισα τι λεει? ξερει καποιος κατι? www.mamba.ru/ALIKAKI76?hit=3]http://www.mamba.ru/ALIKAKI76?hit=3[/url]
αν δεν κανω λαθος,μολδαβεζα ,δουλευει σε καπιο μπαρακι αιγαλεω μερια,,80-100ε το διωρο προ κτισης,νταρντανοκαταστασημονο μασαζ λεει...και καλα!!!!!!!!!!!!!!!!
τα παντα ολα!!τυπεΛίγα δίνει πες της!!!
αν ειναι αυτη,ναι μαζι με φιλο ταξιτζη αλανι,απο το μαγαζι 3 το πρωι καπου στο μαη,,,μαλλον αυτη ειναι,θυμαμαι το ονομα,γαμησι αριστα 10!!διπλοτσιμπουκα καβαλητα,κολαρα ,ολα μεσα,,,το εχεις παρει φιλε?
το εχεις παρει το μαρακι?? αν ανι με ενδιαφερει πολυειναι και παραειναι.και αυτη και οι 2 φιλες της....με ενα 50ρι τα κανουν ολα τα μικρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλο παιδι η ελενα πουτανα ομως δεν ειναι μην τα μπερδευουμε...και σωματαρα εχει....κωλαρα στο υψος της μικρο βυζι ομως.και καλη για παρεα.πουτανα δεν ειναι μην την πλησιασετε ετσι...και αυτο το ψηνεις ευκολα αν θες...........εγω κανονισα να το φαω αυριο.....
oποιως θελει λεπτομερειεσ με πμκαι αυτο το ψηνεις ευκολα αν θες...........εγω κανονισα να το φαω αυριο.....