glykopsolis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
]
Εχουμε σαλτάρει εντελώς ???? Αυτή μού είπε 200e η ώρα.......
Εχουμε σαλτάρει εντελώς ???? Αυτή μού είπε 200e η ώρα.......
...Δεν δοκίμασα, αλλά είναι βέβαιο ότι τον παίρνει...
μου είχε πει 200 - 300 ανάλογα τις απαιτησεις...
Της απάντησα ότι αν είναι ρούβλια θα το σκεφτώ...
Αν ειναι δραχμες, κομματια να γίνει, θα πάω anyway...
Με μπανάρισε αυτοστιγμεί...
μου είχε πει 200 - 300 ανάλογα τις απαιτησεις...
Μαλλον ειναι καινουργια και κανει ερευνα αγορας και οτι πιασει.Εχουν βγει πολλες τωρα 40-50 για πρωτη φορα.Αυτη παντως εχει ψευτικη φωτομου είχε πει 200 - 300 ανάλογα τις απαιτησεις...
Μαλλον ειναι καινουργια και κανει ερευνα αγορας και οτι πιασει.Εχουν βγει πολλες τωρα 40-50 για πρωτη φορα.Αυτη παντως εχει ψευτικη φωτο
Πλέον αποφεύγουν να ''χαρακτηρίζονται'' αλλά βάζουν τις κατάλληλες φωτογραφίες.
Έχω όμως μια... υποψία ότι κάνουν και δεύτερα profile.
Και δεν αναφέρομαι σε γνωστές σαν την Φράνσες-Φραντσέσκα και Κορίνα που έχουν από 2-3
Αλλάζουν τα δεδομένα οι ρωσομούνες
Δεν μπορώ να πω όμως ακόμη μετά βεβαιότητος ότι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους οι νοικοκυρές, αλλά τα δείγματα είναι μάλλον ενθαρρυντικά.
Υπάρχει μια τάση αλλά έχει και δυσκολίες γιατί είναι αναποφάσιστες!
Μακάρι να αποκτήσουν και αυτοδυναμία
το κανουν αρκετες πλέον για να βγαινει το νεο προφιλ ψηλα στα αποτελεσματα αναζητησης (γλιτωνουν τα εξοδα για vip profile οι θειες μου οι τσιπησσες) ;)Έχω όμως μια... υποψία ότι κάνουν και δεύτερα profile.
η μανταμ ζητησε 150 και τσατιστηκε γιατί εκανα παζαρια !! τσιμπησε μηπως κανένας άλλος?το κανουν αρκετες πλέον για να βγαινει το νεο προφιλ ψηλα στα αποτελεσματα αναζητησης (γλιτωνουν τα εξοδα για vip profile οι θειες μου οι τσιπησσες) ;)
ποια είναι η δεσποινής? υπάρχει link?Επισης καποιος ειπε εδω για την Μαρινα60 οτι ειναι και ετσι και αλλοιως.Αν βρει με 60 ευρω την κορμι της,τις υπηρεσιες και τον καλοβολο χαρακτηρα της εγω του κερναω ολη την νυχτα
ευκαιρια !τρεξτε! χαχαχαχα....αχαχαχαχαααααααχχχχχχχχ!
οχι βεβαια...ψαχνει ανδρα για να την παντρευτει....οσοι ενδιαφερεστε....Σου ζήτησε λεφτά για σεξ αυτη???
εχουμε ξεφυγει τελειως