curie29
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 54
- Πόντοι
- 16
ya-ya sou tosho perni ???, anomalos ?
εχεις να ριξεις κατι πεινες μωρη καρια..αυτα που ξερες ξεχασε τα.70-80 για φουλ service κ διωρο κιολας
ya-ya sou tosho perni ???, anomalos ?
niet tsuktsa.you are davaga from office , agency ? ha-ha![]()
εχεις να ριξεις κατι πεινες μωρη καρια..αυτα που ξερες ξεχασε τα.70-80 για φουλ service κ διωρο κιολας..αμα δε σ'αρεσει τραβα να καθαριζεις σκαλες ή να ξεσκατιζεις γερους
![]()
εχεις να ριξεις κατι πεινες μωρη καρια..αυτα που ξερες ξεχασε τα.70-80 για φουλ service κ διωρο κιολας..αμα δε σ'αρεσει τραβα να καθαριζεις σκαλες ή να ξεσκατιζεις γερους
![]()
τελικα με αυτο βρεθηκε καποιος? 150 χωρις anal παλια εβγαινε σαν ΥΑΝΑ καπου εχω διαβασει οτι δεν αξιζει τίποτα
εμενα παντως 80 μου ζητησε,χωρις anal ομως...δεν δοκιμασατελικα με αυτο βρεθηκε καποιος?
τετοια θα τρως σε λιγο απο την πεινα παλιοκαργιολα
εμενα παντως 80 μου ζητησε,χωρις anal ομως...δεν δοκιμασα
Ο,τι να'ναι. Εμένα μου'πε 100, μετά βαρέθηκα τα παζάρια και το άφησα.
Πολλά λες για μένα 80 είναι το ταβάνι για 2ωρο και υπάρχουν πολλές που λένε και ευχαριστώ στο mamba με αυτά τα λεφτά.
Πάντως και εγω με ´´σπιτικά προιοντά´ ασχολούμαι και τρώω πολυ καλα και καθαρά ;)
Αν μέσα στο 100αρικο είναι και ξεσκόνισμα-καθάρισμα σπιτιού μαζί και με μαγείρεμα τότε κάτι γίνεται.
Και 50euro πολλά είναι για την περίπτωση
![]()
Δοκίμασες?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
endaxi agoria , isas den ehete lifta tora , ke tote iparhi logo lei ya mena scota ? ego 98 % apo sas den xero , ke afta malakia ti grafite , ya pio logo ??? ego den katalaveno ...![]()