ZAPATA
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
εχει και δευτερο προφιλ.Τι της κανατε ρε και αλλαξε το προφιλ και παριστανει την νοικοκυρα?Τρομαξε το ματι της λεμε
Σε αυτο συνεχίζει να ζητάει χρήματα για σεξ. Ότι κάτσει η κυρια
εχει και δευτερο προφιλ.Τι της κανατε ρε και αλλαξε το προφιλ και παριστανει την νοικοκυρα?Τρομαξε το ματι της λεμε
ξερει κανεις περισσότερες πληροφορίες για τα παρακάτω¨
και
το δευτερο κάπου το είχα δει έδω μέσα αλλά δεν μπορώ να το ξαναβρώ
Και ειναι ζευγαρι Polina-Ivan στα υποψινΤο πρώτο μιλάει μόνο ρώσσικα..
150/ωρα μου ειχε ζητησει παλιοτερα σε συζητηση.μου φανηκαν πολλα και δεν δοκιμασα...
εχει ψωνίσει κανεις?
ενα απο τα προφιλ της ειναι ναι αλλα δεν ειναι αυτη στην φωτογραφια.δεν εχει καπου δικες της φωτογραφιες.Ρε παιδιά σόρυ κιόλας αλλά επειδή διάβασα και προηγούμενα post και δεν κατάλαβα η Βαλεντίνη είναι αυτή ------->
Αξίζει το 100άρικο ή όχι? έχει δοκιμάσει κανένας αλλος?ενα απο τα προφιλ της ειναι ναι αλλα δεν ειναι αυτη στην φωτογραφια.δεν εχει καπου δικες της φωτογραφιες.
Αν έχεις υπομονή στις πρώτες 10-15 σελίδες υπάρχουν αναφορές για την εν λόγοΑξίζει το 100άρικο ή όχι? έχει δοκιμάσει κανένας αλλος?
δεν λεει οχι κανει τα παντα και αντεχει τα παντα.για περισσοτερα κριτικες στις πρωτες σελιδες οπως ειπε ο συναγωνιστης! ;) ;) ;)Αξίζει το 100άρικο ή όχι? έχει δοκιμάσει κανένας αλλος?
Μασαντζου λεει οτι ειναι,αν θες εχω το τηλεφωνο της εγω δεν την εχω παρει....ακομα
χμμμμ μαλλον καταλαβα για ποια μιλας ;) ;) ;)ειναι η μονη που εχει κορμι ικανο να σε κανει να ξεπερασεις τα ηλικιακα σου στανταρντ .και αν ειναι οντως αυτη που νομιζω εχεις δικιο ειναι και δικο μου στανταρακι!!!!! ;) ;) ;)Άσε βρε αυτή δε βλέπετε……τι να το κάνω το τηλέφωνο ? για να γελάσουμε το γράφω…..
Έχω βρει ένα αματουρι 33 ετών με 100 ευρώ (χωρίς περιορισμό χρόνου…!!!) και περναω τρελά τον τελευταίο καιρό
Σιγά μην δώσω 150 για αυτό το χαλί….
33 ετων :o με εκπλησεις!! συμφωνα με τα δικα σου ηλικιακα μετρα αυτη πρεπει να ειναι ενα βημα πριν τον θανατο :S
χμμμμ μαλλον καταλαβα για ποια μιλας ;) ;) ;)ειναι η μονη που εχει κορμι ικανο να σε κανει να ξεπερασεις τα ηλικιακα σου στανταρντ .και αν ειναι οντως αυτη που νομιζω εχεις δικιο ειναι και δικο μου στανταρακι!!!!! ;) ;) ;)
εχεις πμ.να μην το πω και φορα παρτιδα και στο καψω το κοριτσι!!!!Μπα....δεν την ξερεις..δεν την ξερεις