CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλησπερα φιλε μου ολα καλα εδω στον αγωνα τι κανεις???Μπα για τον chris38 μάλλον τον χοίρο ολόκληρο έχει , αλλά για καβλί !!! Λένε οι κακές γλώσσες
καλησπερα φιλε μου ολα καλα εδω στον αγωνα τι κανεις???Μπα για τον chris38 μάλλον τον χοίρο ολόκληρο έχει , αλλά για καβλί !!! Λένε οι κακές γλώσσες
Παιδες ξερουμε κατι για αυτην?
καβλόφατσα...μήπως το ξέχασες?
Αυτό καλά έκανε και το ξέχασε διότι δεν υπάρχει!!!καβλόφατσα...μήπως το ξέχασες?
Έχεις 0 κριτικές και από τα 11 μηνύματα σου, στα 8 ζητάς τηλέφωνα. Μάλιστα σε κάποια το απαιτείς σχεδόν.
θα μπορούσες να μας απαντήσεις δημόσια γιατί να σε βοηθήσει κάποιος, χωρίς να έχεις συμμετοχή ;
Αυτό που λέω είναι off topic, αλλά φαντάζεσαι από τα 107771 μέλη του φόρουμ, έστω τα μισά να έβγαιναν μόνο να απαιτούν τηλέφωνα ;
Γιατί δεν γράφεσαι στο Mamba και να ζητήσεις ο ίδιος τα τηλέφωνα, όπως έχουμε κάνει όλοι μας εδώ ;
Απλά αναρωτιέμαι...
εχει κανεις πληροφοριες για αυτη; mamba.ru/anketa.phtml?oid=443778000&hit=3
googlara το ονομα και εχει προφιλ με αλλες φωτος σε κατι σαν το msn μπορειτε να δειτε ανοικτο ειναι το προφιλ.
Ωραιο στεγνο κορμι και θελει σπονσορα οπως γραφει...
Της εχω γραψει και απαντησε πως...θα το σκεφτει!!!!
σποσοναρισμα η πήδημα με αμοιβή…
εχει κανεις επικοινωνησει με mamba.ru/COLT_20/ ΤΙ ΤΡΕΛΟ ΜΙΛΦ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟοοοοοοοοοοο ρε!!!!!!
Spnsored by Meredi
Τι θες βρε ath... να σου πει την τεχνικη του για να του παρεις την γκομενα;Τώρα μα φώτισες…..
Τι θες βρε ath... να σου πει την τεχνικη του για να του παρεις την γκομενα;
ρε γιαννη δωσε κανα κιν ειμαι μελος στο μαπα αλλα ακρη δν ωγαζω αυτεσ επι πληρωμη δωσε...παντως εγω απο το mamba εχω παρει καποιες επι πληρωμη,αλλα και καποιες με κατι σαν "σχεση".Μπορεις να βρεις τα παντα.
σουστειλα πμρε γιαννη δωσε κανα κιν ειμαι μελος στο μαπα αλλα ακρη δν ωγαζω αυτεσ επι πληρωμη δωσε...