εχεις πμ.να μην το πω και φορα παρτιδα και στο καψω το κοριτσι!!!!
εχω φυσικα..... για λεγε αν και δεν πιστευω οτι την ξερεις..
εχεις πμ.να μην το πω και φορα παρτιδα και στο καψω το κοριτσι!!!!
σου εχω στειλει ηδη.... ;)οταν ειπα εχεις πμ εννοουσα οτι σου εστειλα!!! ;) ;) ;)εχω φυσικα..... για λεγε αν και δεν πιστευω οτι την ξερεις..
σου εχω στειλει ηδη.... ;)οταν ειπα εχεις πμ εννοουσα οτι σου εστειλα!!! ;) ;) ;)
τοτε δεν μπορω να κανω κατι αλλο παρα να υποβαλλω τα σεβη μου....respect στον ath60 για την καινουργια ανακαλυψη!!!!καλη διασκεδαση λοιπον και οταν βαρεθεις στειλτην απο εδω!!!! παντως αν δεν εχεις ερευνησει και αυτο που σου ειπα καντο.κατ εμε αξιζει!απλα θελει τον τροπο της.για περισσοτερες πληροφοριες αν θες στειλε μου πμ!!!Όχι δεν είναι αυτή δεν το κάνει επαγγελματικά…..μιλαγα πολύ καιρό μαζί της… αλλά τελικά όταν της το έριξα ότι θα υπάρχει και κάποιο οικονομικό όφελος το έκανε το βήμα…!!! Είναι όμως νυμφομανής τρελαίνετε για πουτσο…εμένα με έβγαλε ντέφι η πουτανα…!!!
Υπάρχουν πολλές τέτοιες στο mamba αρκεί να ασχοληθεί κάνεις
αρκεί να μην την παραζαχάρωσες από την αρχή αδερφέΌχι δεν είναι αυτή δεν το κάνει επαγγελματικά…..μιλαγα πολύ καιρό μαζί της… αλλά τελικά όταν της το έριξα ότι θα υπάρχει και κάποιο οικονομικό όφελος το έκανε το βήμα…!!! Είναι όμως νυμφομανής τρελαίνετε για πουτσο…εμένα με έβγαλε ντέφι η πουτανα…!!!
Υπάρχουν πολλές τέτοιες στο mamba αρκεί να ασχοληθεί κάνεις
αρκεί να μην την παραζαχάρωσες από την αρχή αδερφέ
η γνώμη μου είναι πως όταν ξεκινάνε να καταλαβαίνουνε πως έτσι μπορούνε να βγάζουνε και χρήμα εκτός από το να το ευχαριστιούνται....αρχίζουνε να ανεβάζουνε απαιτήσεις..
οπότε κράτα τη χαμηλά όσο μπορείς
Ανάλ και τα σχετικά....Καλησπέρα και απο αυτό το thread!
Μία πληροφορία για όλους τους ενδιαφερόμενους:
Η FRANCES ζηταει 150 για μια ώρα με όλα τα εξτρά να συμπεριλαμβάνονται..( Μην ρωτήσετε τι εννοεί, δεν ξέρω..Απλά το μεταφέρω όπως μου το είπε..)
Επίσης, κανει και επισκεψεις κατ΄οίκον με τα ίδια λεφτα..
Η FRANCES ζηταει 150 για μια ώρα
Καλησπέρα και απο αυτό το thread!
Μία πληροφορία για όλους τους ενδιαφερόμενους:
Η FRANCES ζηταει 150 για μια ώρα με όλα τα εξτρά να συμπεριλαμβάνονται..( Μην ρωτήσετε τι εννοεί, δεν ξέρω..Απλά το μεταφέρω όπως μου το είπε..)
Επίσης, κανει και επισκεψεις κατ΄οίκον με τα ίδια λεφτα..
Βρε την πουτανα
ακατέβατα
και μενα με τίποτα δεν πέφτει κάτω από 150
υπάρχει κανένας συνάδελφος που το έχει ρίξει το κόστος?
αξίζει βρε παιδιά αυτή ? (όχι για 100 ) κανα 50αρι ?Εδω ξυπνησε αυτη που την παιρνανε στα parking και ζηταει 100 την ωρα
Τσαμπα την ειχε παρει ενας μεχρι που της ειπανε οτι οι αλλες πληρωνονται
οπα οπα μην τα λες μισα συναγωνιστη...δωσε πληροφοριες στον λαο!!! ;) ;) ;)καλο!
τη χαιδαριωρισσα, δεν την εχετε ανακαλυψει, ή καποιοι κανουν τους κινεζους??...