alexandro1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2010
- Like
- 167
- Πόντοι
- 0
Είναι βίζιτα;;; γιατί μια φορά που βγήκαμε Γλυφάδα...ήταν πολύ κυρία...κ με άποψη για πολλά πράγματα...είστε σίγουροι;;;μια Ολγα που εκανα παραθεση πιο πανω
Είναι βίζιτα;;; γιατί μια φορά που βγήκαμε Γλυφάδα...ήταν πολύ κυρία...κ με άποψη για πολλά πράγματα...είστε σίγουροι;;;μια Ολγα που εκανα παραθεση πιο πανω
Είναι βίζιτα;;; γιατί μια φορά που βγήκαμε Γλυφάδα...ήταν πολύ κυρία...κ με άποψη για πολλά πράγματα...είστε σίγουροι;;;
Η αλήθεια είναι ότι είναι μεγαλοκοπελα...καμμία σχέση με τις φωτό στο μαμπα είναι 10 χρόνια πρίν... επίσης ακολη μεν με βυζαρες δε... γενικά δεν με ενέπνευσε κ δεν προχώρησα...ετσι ειπαν τα αλλα παιδια, εγω ακομα προσπαθω να την συναντησω αλλα ειναι πυρβολημενη στο μαμπα
Δεν υπάρχει (έκλεισε) ή δεν ανοίγει το προφίλMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!mamba.onelink.me
Καλημέρα όλη μέρα
Μήπως έχει κάποιος φίλος τηλέφωνο της νεαρής?
Ξεκίνησα μια επικοινωνία πρίν λίγες μέρες και δεν το ζήτησα.
Τώρα θέλει VIP για να στείλω ξανά.
Ευχαριστώ
Θα σου δωσει ραντεβου στην Καλλιθέα και θα σου ζαλίσει τα αρχιδια με την πολυλογία. Στο σεξ ειναι ψιλοκομοδίνο. Απλα καθεται και τον τρωει. Ισα να φυγουν τα χοντρα.καλησπέρα κύριοι..γνωρίζει κάποιος κάτι για την κυρία?Elena, 46 ans, Grèce, Kallithea, faire connaissance un homme à l'âge de 44 - 65 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Elena, 46 ans, Grèce, Kallithea, Capricorne, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 44 - 65 ans.www.mamba.ru
Απαράδεκτη... Ούτε για τα χοντρά...καλησπέρα κύριοι..γνωρίζει κάποιος κάτι για την κυρία?Elena, 46 ans, Grèce, Kallithea, faire connaissance un homme à l'âge de 44 - 65 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Elena, 46 ans, Grèce, Kallithea, Capricorne, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 44 - 65 ans.www.mamba.ru
σε ευχαριστώ πολύ φίλεΑπαράδεκτη... Ούτε για τα χοντρά...
Έχουν γραφτεί για αυτήν σχόλια αρκετές σελίδες πίσω...
Θα σου ζητάει συνέχεια 2ευρα για βαφές μαλλιών, γάλα, να παίξει στοίχημα...
Όχι κομοδίνο, ντουλάπα και βάλε... Ρώσικο παλτό για το χειμώνα...
Πιο αποστειρωμένο και ξενέρωτο γαμήσι δεν υπάρχει...
Για το γάλα εγώ έδωσα το δεκαρικο...για πήδημα ούτε που αξίζει.Απαράδεκτη... Ούτε για τα χοντρά...
Θα σου ζητάει συνέχεια 2ευρα για βαφές μαλλιών, γάλα, να παίξει στοίχημα...
Έχουμε τηλ παιδιά να μου στείλει κάποιος πμευχαριστω πολυ. μαλλον θα την τιμησω! μου εχει κατσει.
Εγω της είχα δώσει εχτρα σαπούνι χαχαχχαχαχα και 2 φορες κλαρινο .Πηδημα ουτε κουβεντα αλλα κλαρινο οκΓια το γάλα εγώ έδωσα το δεκαρικο...για πήδημα ούτε που αξίζει.
Τι γαμάτε εκεί κάτω ρε μαλακες..τι 2ευρα για γάλα και στοίχημα;θα μας τρελάνετε;Απαράδεκτη... Ούτε για τα χοντρά...
Θα σου ζητάει συνέχεια 10ευρο για βαφές μαλλιών και 2ευρα για γάλα και να παίξει στοίχημα...
Τι εννοείς extra σαπούνι; Δεν κατάλαβα...Εγω της είχα δώσει εχτρα σαπούνι χαχαχχαχαχα και 2 φορες κλαρινο .Πηδημα ουτε κουβεντα αλλα κλαρινο οκ
49 αυτή θατανε στους Ολυμπιακους αγώνες της Αθήνας.https://www.mamba.ru/profile/1789668776
Εδώ συμπολεμιστές έβγαλε κανείς άκρη? Η κυρία είχε έρθει και πέρυσι Κρήτη.
Ναι κανονικόταταΤι εννοείς extra σαπούνι; Δεν κατάλαβα...
Κλαρίνο χωρίς καπότα; Δέχτηκε; Αυτή είναι υποχονδριακή και υστερική...
Man καλό φαίνεταιhttps://www.mamba.ru/profile/1789668776
Εδώ συμπολεμιστές έβγαλε κανείς άκρη? Η κυρία είχε έρθει και πέρυσι Κρήτη.