DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.810
- Πόντοι
- 1.446
Πως την κατάφερες ρε φίλε;Ναι κανονικότατα
Με ρεβύθια 3Α;
Πως την κατάφερες ρε φίλε;Ναι κανονικότατα
Με ξεκάθαρη τοποθέτηση αφου διάβασα ολα οσα γραφήκανΠως την κατάφερες ρε φίλε;
Με ρεβύθια 3Α;
Οι αναδουλειές θα της διέλυσαν τις υποχονδρίες και τις υστερίες...Με ξεκάθαρη τοποθέτηση αφου διάβασα ολα οσα γραφήκαν
ΚανονικόταταΟι αναδουλειές θα της διέλυσαν τις υποχονδρίες και τις υστερίες...
Τα πήρε στο στόμα;
Πόσο πήγε το μαλλί;
Βάζεις ιδέεςΚανονικότατα
Θυμίζει την Βέρα Γκούμα συμπρωταγωνίστρια του Τσάκωνα σε κάποιες βιντεοταινίες...https://www.mamba.ru/profile/1789668776
Εδώ συμπολεμιστές έβγαλε κανείς άκρη? Η κυρία είχε έρθει και πέρυσι Κρήτη.
Μάλλον ο ίδιος που έφερε και μια άλλη την οποία έχω βάλει πιο παλιά και τώρα μάλλον ακόμα.ειναι από Φινλανδία μεριά.....τις παίρνει για μια εβδομάδα και τις γλεντήσει τις θείες που μυρίζουν μπαρούτι.....πρέπει να είναι πολύ μερακλήςhttps://www.mamba.ru/profile/1789668776
Εδώ συμπολεμιστές έβγαλε κανείς άκρη? Η κυρία είχε έρθει και πέρυσι Κρήτη.
49 αυτή θατανε στους Ολυμπιακους αγώνες της Αθήνας.
Νοτίζει ότι εχει χρυσο νιμουΕδώ τι γίνεται; είναι αυτή;Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!mamba.onelink.me
ποσα ζηταει δηλαδη?Νοτίζει ότι εχει χρυσο νιμου
300ποσα ζηταει δηλαδη?
Σε τουρκική λίρα μια χαρά τιμή είναι,για ευρώ αμφιβάλωω
αα ευχαριστω φιλε
Τυπε τις εχουν χαζεψει οι αγαπουληδες .Οταν εδω στις ανεξαρτητες για να εχουν ενα κοριτσι για την παρτη τους της προτεινουν να ανεβασει τιμη τι ψαχνεις ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ Μακαρι και περισσσοτερα χωρις πλακα και πεντακοσια οποιος γουσταρει τα δινειΕχουνε χαζεψει.. Τελος
Έχουν ξεφύγει οι τιμές...Τυπε τις εχουν χαζεψει οι αγαπουληδες .Οταν εδω στις ανεξαρτητες για να εχουν ενα κοριτσι για την παρτη τους της προτεινουν να ανεβασει τιμη τι ψαχνεις ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ Μακαρι και περισσσοτερα χωρις πλακα και πεντακοσια οποιος γουσταρει τα δινει
Άποψη μου δεν φταίνε οι κοπέλες απλά.Έχουν ξεφύγει οι τιμές...
Ναι ίσωςΆποψη μου δεν φταίνε οι κοπέλες απλά.