BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 3.808
- Πόντοι
- 456
Μάλλον δεν προχώρησε η εφάρμογη, είχε μερικά καλά κομμάτια στο live η "μαμά Ρωσσία"
Η θεία Νάντια δεν είναι στο Mamba φίλε μου...καλησπερα, αν μπορει καποιος φιλος ας μου στειλει σε pm το τηλεφωνο της θειας Ναντιας στην Αχαρνων.
Ευχαριστω πολυ
Έχει κλείσει το προφίλΑυτή παλαιότερα (όχι πολύ παλιά) ήταν και στο Mamba και κάποιος (κάποιοι) την , χωρίς λεφτά, από ότι είπαν... Δίνει και κώλο είχαν πει αρκεί να σε γουστάρει...Beste kostenlose App und Website für Online-Dating – Freunde, chatten, flirten | Badoo
Bei Badoo, der besten kostenlosen Online-Dating-App, kannst du auch ohne Match chatten, Leute in deiner Nähe kennenlernen und weltweit neue Freunde finden.badoo.com
Σε μενα ειχε συστηθει ως Λινα πριν κανα μηνα και ήθελε 60 ευρω..χωρις πρωκτικο..Εχει κάνεις το τηλτης σβετλανα
Τι να τι κάνεις χάλια σε όλα και εμφάνιση και υπηρεσίες.Εκείνη η Yana που ήταν κάπου στο Π.φαληρο προς παραλιακή υπάρχει? Έχουμε κανένα τρόπο επικοινωνίας πλην Mamba που πλέον είναι δυσκοιλιο
Παλιά καραβάνα, έχει πάνω από δέκα χρόνια στο μάμπα. Λέγανε καλά λόγια τότε. Ρώτησες για ραντεβού, χρήματα?Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος αν αξίζει;
Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Ευχαριστώ... Από ότι ξέρω 50 ευρώ την ώρα (συν ξενοδοχείο)...Παλιά καραβάνα, έχει πάνω από δέκα χρόνια στο μάμπα. Λέγανε καλά λόγια τότε. Ρώτησες για ραντεβού, χρήματα?
φατα σουβλακια...Elena Papafanasiy, 56 ans, Kallithea, faire connaissance un homme à l'âge de 41 - 60 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Elena Papafanasiy, 56 ans, Kallithea, Gémeaux, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 41 - 60 ans.www.mamba.ru
Καλημέρα. Της ρωτησα αν παίζει τρίο με καμιά φίλη της και μου έστειλε μια μελαχροινη με καρέ μαλλί το οποίο φαίνεται πολύ καλό .το εχω ξαναδεί κάπου αλλα δεν θυμάμαι που .
Ξέρω οι κριτικές δεν αξίζουν αλλά η φίλη δείχνει πολύ καλό .οπότε ίσως αξίζει το ρίσκο
Υπάρχει καμιά πληροφορία?
θελει λεει 100 ευρω για να βοηθησει τους δικους στη Ροδο.... το παιζει καλο παιδι, μακρια... εχει και δευτερο προφιλ με ονομα hermelinaΕιχε αγγελια εζει αλλαξει τηλ τωρα
Η γνωστή μέχρι πρόσφατα Ξένια (Ksenia) με 70. Δεν ξέρω αν η αλλαγή ονόματος έφερε και νέο τιμοκατάλογο. Κλασσικό ανατολικό αφράτο κομοδίνοΕυχαριστώ... Από ότι ξέρω 50 ευρώ την ώρα (συν ξενοδοχείο)...
Πρωκτικό δεν κάνει...
Φυσικά οι φωτό... καμμιά σχέση. Σωστά?θελει λεει 100 ευρω για να βοηθησει τους δικους στη Ροδο.... το παιζει καλο παιδι, μακρια... εχει και δευτερο προφιλ με ονομα hermelina