giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.043
- Πόντοι
- 1.706
Και διορισμό στο δημόσιοΤιμητική σύνταξη, όχι μόνο πλακετα
Και διορισμό στο δημόσιοΤιμητική σύνταξη, όχι μόνο πλακετα
Στην φωτό που μου έστειλε δεν φαίνονται τα παραπάνω κιλά. Το νιμου της πως είναι; Μήπως είναι πηγάδα;Maria, 36 ans, Grèce, Nea Ionia, faire connaissance un homme ou une femme à l'âge de 35 - 60 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit. θα μοιραστώ και εγώ την εμπειρία με την κοπέλα. Είναι 36 ετών και είναι και αυτό που πραγματικά βλέπετε. Οκ κιλά λιγο παραπάνω όχι αντιαισθητικά. Τώρα στήθος 3 αρι + Στα του αγώνα κορίτσι της διπλανής πόρτας καλή πίπα και καλά στησίματα δεν λέει όχι σε τίποτα. Θεωρώ πολύ τίμια περίπτωση εφ όσον έρθετε σε επικοινωνία. Τωρα κανονίζεται τιμή μόνοι σας δια μέσω μάμπα και όπως ειπε και άλλος συναγωνιστής μετα από το βιμπερ όταν συμφωνήσετε . Φωτογραφίες στέλνει Βίμπερ αλλα τις σβήνει αμέσως .Μια ενδεικτική τιμή που μπορείτε να προτείνεται ειναι 80 -100 και ειναι καλά. Τώρα για οτιδήποτε αλλο θα συνεννοηθείτε με την ίδια ή για ότι θέλετε. Τέλος δεν ειναι απαραίτητο να πάτε Αγ Παρασακευή εύκολα και στο κέντρο μπορείτε να συνενοηθείτε. Ελπίζω να βοήθησα
Αυτη με το τατου στη μεση εννοεις ?Και η άλλη η Vika με τις πλάτες και την κωλαρα ήταν μια χαρα
Λεπτομέρειες...χαχαχχαΣτην φωτό που μου έστειλε δεν φαίνονται τα παραπάνω κιλά. Το νιμου της πως είναι; Μήπως είναι πηγάδα;
NoΑυτη με το τατου στη μεση εννοεις ?
Μια χαρά ειναι΄το νι μου . Δεν ειπα ότι εχει πολλά παραπάνω κιλά απλά κάποια κιλα. ειναι λιγο τσουπωτή στα μπούτια και κιλίστα με 1-2 κιλάκια παραπάνω για μένα. Εμένα μου άρεσε πολύ η συνεύρεσηΣτην φωτό που μου έστειλε δεν φαίνονται τα παραπάνω κιλά. Το νιμου της πως είναι; Μήπως είναι πηγάδα;
Η ψηλή???Και η άλλη η Vika με τις πλάτες και την κωλαρα ήταν μια χαρά
Έμπλεξα άλλου και περνάω καλάΚαι η R ψηλή είναι....ακόμα δεν την πήρες φαντάζομαι...ακόμα είναι σαν ιγκουάνα σε λίγο καιρό πάει για ιπποπόταμος
γραψε εδω γιατι το παλιο εχει φαει μπλοκ Galina, 53 ans, Grèce, Pireas, faire connaissance un homme à l'âge de 30 - 70 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.Έχεις τηλέφωνο?? Γτ δεν απαντάει στο μαμπα
Γιατί και που έχει σήματα ποιος τα ακολουθείΓυναίκα χωρίς, πιασίματα δρόμος δίχως σήματα....
Vika που αναφερα είναι από Ουκρανία με έφεση στο Ελληνίς...
Απο όταν άρχισε να βλέπει διαστημόπλοια έξω από το μπαλκόνι όμως το μωρό χάθηκε
Ναι, οτι θελει πανω απο μωβ.... για εισιτηριο για Χονγκ Κονγκ !!!Συνάδελφοι, έχουμε τίποτα για αυτό;
Le site de rencontre Mamba est le site gratuit de rencontre et de chat le plus important en Russie et dans la CEI.
Mamba est un site gratuit de rencontre le plus populaire en Russie et au sein de la CEI.www.mamba.ru