DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.917
- Πόντοι
- 3.796
Πάρε στο γραφείοΈχεις τηλέφωνο?? Γτ δεν απαντάει στο μαμπα
Πάρε στο γραφείοΈχεις τηλέφωνο?? Γτ δεν απαντάει στο μαμπα
1χυσιμο/24 λεπτα. Με γραφειατες μουναρες θα τρεχει το σπερμα σου σαν βρυση, φιλαραΠαιδιά καλησπέρα . Έχω κάνει το κασκαντεριλικι με την γκαλινα. Τίμιο 50ρικο αλλά πρέπει να ρίξεις στάνταρ . Εγώ έκατσα 2 ώρες σχεδόν εκεί με 5 εκτονώσεις . Πίπα καλή όπως και γλυφοκωλι για όποιον ενδιαφέρεται .
Αυτο ελειπε να χρησιμοποιει τετοια πλαστικα η Γκαλινα. Μετα βοτκα ή μπιρα και καθε κινδυνος εξαφανιζεταιμε σαμπρέλα ή άνευ ?
Γιατί αυτή είναι η είδηση ..
Τιμητική σύνταξη, όχι μόνο πλακεταΠροτείνω μια τιμητική πλακέτα στον τύπο....
Καλησπέρα σε όλη την παρέα ! 2 εκτονώσεις εννοούσα ! Τυπογραφικό λάθος. Κοιτάξτε για μια φορά είναι να πας η γυναίκα και όπως ειπα πρέπει να ρίξεις τα στάνταρ σ όχι για τπτ παραπάνωΕσύ πάντως πρέπει σίγουρα να είχες καιρό να γαμησεις .
Να ναι καλά ο ΟΑΕΔ.
Πήγες με αυτό το πράγμα και το κατάφερες να χύσεις και 5 φορές ...ούτε τυφλός φυλακισμένος δεν θα το κατάφερνε αυτό .
Πάντα με κράνος! Δεν έγινε καν συζήτηση για κάτι άλλο ! Δεν θα μας πεθάνουν κι ολας !με σαμπρέλα ή άνευ ?
Γιατί αυτή είναι η είδηση ..
Την ειχα δει πριν 5-6 χρονια και τρόμαξα. Φαντασου πως ειναι σήμερα και τι άθλο έκανε ο τιτανοτεραστιος μύστηςΠώς τα λες ρε μπαγασα....
Ποιο άθλο φίλε μου αυτός άμα τον κρατούσε και άλλο αυτή θα μετακόμιζε κιόλας σπίτι της ..δύο ώρες λέει γαμιοντουσαν και γλυφαν τις κωλοτρυπίδες τους και εχυσε και 5 φορές ,Την ειχα δει πριν 5-6 χρονια και τρόμαξα. Φαντασου πως ειναι σήμερα και τι άθλο έκανε ο τιτανοτεραστιος μύστης
Μπορει να ηταν ερωτικη ελξη φιλε. Σαρκα και παθος στη Φρεατιδα και το σπερμα να ρεει αφθονο.Ποιο άθλο φίλε μου αυτός άμα τον κρατούσε και άλλο αυτή θα μετακόμιζε κιόλας σπίτι της ..δύο ώρες λέει γαμιοντουσαν και γλυφαν τις κωλοτρυπίδες τους και εχυσε και 5 φορές ,
μιλάμε για πολύ αγαμία στις μέρες μας
Από το βεντουζαρισμα στην κωλοτρυπα θα ήτανΜπορει να ηταν ερωτικη ελξη φιλε. Σαρκα και παθος στη Φρεατιδα και το σπερμα να ρεει αφθονο.
Μην την αφησε εγκυο να λες.
Βέβαια η Γκαλινα παιρνει προφυλαξεις...
τα ρουφαει στη στοματικη κοιλοτητα ή τα δεχεται στο ορθο εντερο
Αυτό δεν παίζεται καν είναι φτιαγμένο.. όχι η οπήδεχεται στο ορθο εντερο
ΣΥΝΑΘΛΗΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΛ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΠαιδιά καλησπέρα . Έχω κάνει το κασκαντεριλικι με την γκαλινα. Τίμιο 50ρικο αλλά πρέπει να ρίξεις στάνταρ . Εγώ έκατσα 2 ώρες σχεδόν εκεί με 5 εκτονώσεις . Πίπα καλή όπως και γλυφοκωλι για όποιον ενδιαφέρεται .
Εννοείς ότι έχει ξεκωλιαστεί γερά και πήγε χειρουργείο για "ρεκτιφιέ" ή για λόγους υγείας χειρουργήθηκε "χαμηλά" ;Αυτό δεν παίζεται καν είναι φτιαγμένο.. όχι η οπή
Συγνώμη για το σπαμ στο νήμα, αλλά φίλε μου με συγκλόνισες! Η Vika95 ήταν η Βίκυ της Βέττας στο Κ48 που γινόταν παρέλαση? Μια φορά μόνο την πήρα στο μασατζίδικο γιατί δεν βόλευε η περιοχή και αρκετά αργότερα 2-3 φορές ως ανεξάρτητη αλλά ποτέ δεν το συνδύασα…. Πολύ κρίμα (για εμάς) που σταμάτησε….η Vika95 ήταν το πρώην μασαζοκόριτσο (χαιδευτικά ως κόρη της Βέττας) από Κ48, Σ29, Σ108, Σ147, Ι51-53, Β42 έκανε και ένα πέρασμα από Διδύμου και Λιοσίων πριν το γυρίσει στις βίζιτες... πρέπει να την έχω πάρει καμιά 30ρια φορές σε όλα τα μαγαζιά...
μπα ... για καμία Fanta μπλε την κόβω ..Αυτο ελειπε να χρησιμοποιει τετοια πλαστικα η Γκαλινα. Μετα βοτκα ή μπιρα και καθε κινδυνος εξαφανιζεται
τη Βικα θυμαμαι την ειχα παρει και εγω πριν αρκετα χρονια. πολυ ωραιο μουνακι και ωραιο σεξ αλλα μου την ειχε σπασει πολυ, οταν ειχα μπει για μπανιο και βγηκα ειχε φουντωσει τσιγαρο και ειχε ντουμανιασει το δωματιο η μαλακισμενη.Συγνώμη για το σπαμ στο νήμα, αλλά φίλε μου με συγκλόνισες! Η Vika95 ήταν η Βίκυ της Βέττας στο Κ48 που γινόταν παρέλαση? Μια φορά μόνο την πήρα στο μασατζίδικο γιατί δεν βόλευε η περιοχή και αρκετά αργότερα 2-3 φορές ως ανεξάρτητη αλλά ποτέ δεν το συνδύασα…. Πολύ κρίμα (για εμάς) που σταμάτησε….
κάπνιζε πολύ.τη Βικα θυμαμαι την ειχα παρει και εγω πριν αρκετα χρονια. πολυ ωραιο μουνακι και ωραιο σεξ αλλα μου την ειχε σπασει πολυ, οταν ειχα μπει για μπανιο και βγηκα ειχε φουντωσει τσιγαρο και ειχε ντουμανιασει το δωματιο η μαλακισμενη.
Και να γράφει με χρυσά το 5 χαχαχαΠροτείνω μια τιμητική πλακέτα στον τύπο....