bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.769
- Πόντοι
- 456
παιδια η φωτο της αγγελικη 46 ειναι αληθινες ????
δεν εχει viber
Είχα δώσει τηλέφωνο σε κάποιον με pm και του είπε: "Ποιος μαλάκας στο έδωσε;" και δεν έγινε τίποτα...Καποιο τηλέφωνο ???
Μια μονο φωτογραφία και αυτή μάλλον μουφα....Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Έχει μιλήσει κάποιος με την συγκεκριμένη; Αλλάξαμε δυο τρεις κουβέντες αλλά όταν μπήκα στο ψητό έπεσε σιγή ασυρμάτου
Το έριξε 100? Παλιά ξεκινούσε από 150. Δεν έχω δοκιμάσει αλλά είναι παλιά γνωστή εδώ και αν δεν κάνω λάθος δεν είναι κάτι φοβερό από υπηρεσίες αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος
πρεπει να γινει κατι με τις τιμες δεν γινεται και 100 ευρω + το ξενοδοχειο και υπαρχουν και ορισμενες που θελουν να τις πληρωσεις και το ταξι .... κατι πρεπει να γινειΤο έριξε 100? Παλιά ξεκινούσε από 150. Δεν έχω δοκιμάσει αλλά είναι παλιά γνωστή εδώ και αν δεν κάνω λάθος δεν είναι κάτι φοβερό από υπηρεσίες αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος
Ταξί δεν πληρώνω ποτέ! Δυστυχώς το 100αρι το έχουν όλες εύκολο. Το θέμα είναι και αν τα αξίζει η συγκεκριμένη. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι φίλε αφού υπάρχει πολύς κόσμος που τα δίνει και έχουν καλομαθειπρεπει να γινει κατι με τις τιμες δεν γινεται και 100 ευρω + το ξενοδοχειο και υπαρχουν και ορισμενες που θελουν να τις πληρωσεις και το ταξι .... κατι πρεπει να γινει
με 100 ευρω πρεπει η αλλη να εχει δικο της χώρο αλλιως με ξενοδοχειο μαξιμου 60Ταξί δεν πληρώνω ποτέ! Δυστυχώς το 100αρι το έχουν όλες εύκολο. Το θέμα είναι και αν τα αξίζει η συγκεκριμένη. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι φίλε αφού υπάρχει πολύς κόσμος που τα δίνει και έχουν καλομαθει
Δυστυχώς με 60 μόνο καμιά γρια μπαζολα μπορούμε να βρούμε πιαμε 100 ευρω πρεπει η αλλη να εχει δικο της χώρο αλλιως με ξενοδοχειο μαξιμου 60
Σε κάποιες είναι με τη κόρη της (;;;) Δυνατό αν παίζουν ντουέτοMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
εχω φαει κολλημα με την συγκεκριμενη αλλα λογω ηλικιακου οριου δεν μπορω να τις στειλω μηνυμα....εαν γνωριζει καποιος το τηλεφωνο της ας μου στειλει pm και δινω για ανταλλαγη 3 κινητα απο Milf του ανατολικου μπλοκ....
Η ζωή ακριβαινει καθημερινά πλέον.....τίθεται το ερώτημα εάν θα δουλέψουμε εμείς περισσότερο για τα ίδια λεφτά η αυτές........αυτές όμως είναι πάντα τεμπελεςΔυστυχώς με 60 μόνο καμιά γρια μπαζολα μπορούμε να βρούμε πια
Αντι να τις πηδαει ένας γκόμενος τζάμπα, πηδιούνται με διαφορετικούς και βγαζουν χρήμα. 1 ωριτσα και φευγουν 80, 100, 120 κλπ ευρώ πλουσιότερες. Τουλάχιστον τα λεφτά αυτά να τα δουλεύουν τίμια. Ούτε κλεψιμο χρόνου ούτε μη ετούτο, μη εκείνο.Η ζωή ακριβαινει καθημερινά πλέον.....τίθεται το ερώτημα εάν θα δουλέψουμε εμείς περισσότερο για τα ίδια λεφτά η αυτές........αυτές όμως είναι πάντα τεμπελες
Δεν απανταει στα μηνύματα. Φαινεται δυνατό τεμάχιο. Όποιος εχει πληροφορίες ας τις καταθέσειMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Νέο αίμα?