Μιας και δεν πρόκειται να ξανασυναντηθω μαζί της.... Ναι, την πήρα ΑΚΑ από παντού και την έχυσα ΑΚΑ στο κωλαντερο. Στον πρώτο γύρο έβαλε κανονικά καποτα και έχυσα εντός καποτας στο μουνι. Στο διάλειμμα της ζήτησα squirt και κώλο για τον δεύτερο γύρο, από τα οποία έγινε μόνο το πρωκτικό. Μου τον σήκωσε, στήθηκε στα 4 κι άνοιξε με τα χέρια διάπλατα το δουλεμενο κωλοτρυπιδι της. Την ρώτησα για καποτα με αυτή να ζητάει έντονα να της γαμησω έτσι τον κώλο. Τον χώνω λόγω καυλας και το χύσιμο ήρθε ταυτόχρονα μετά από λίγη ώρα και για τους δύο μας, με αυτή να παίζει την κλειτορίδα της. Ακολουθεί καπάκι τρίτος γύρος ΑΚΑ με εναλλαγές μουνι- κώλο συν ass to mouth, όπου δυστυχώς δεν έχυσα και σφυριξα λήξη του αγώνα.
Έπειτα βγήκαμε ραντεβού κοντά στην περιοχή του χοτελ, με αυτήν να μου αποκαλύπτει διάφορα για τον εαυτό της και ουσιαστικά να ψήνεται για σχέση, κάτι που λόγω σεβαστής διαφοράς ηλικίας δεν γινόταν από την πλευρά μου. Ακολούθησαν μυνήματα τον επόμενο καιρό, όπου το έπαιξα πολύ απασχολημένος μέχρι που κρύωσε η υπόθεση και σταμάτησε να με ενοχλεί.
Η συνάντηση έγινε τουλάχιστον δύο χρονια πρίν κι αν θυμάμαι καλά εντός καραντίνας. Παρόλο που είμαι λάτρης του ΑΚΑ σεξ, όπως φαίνεται κι από την υπογραφή μου, θεωρώ ότι τα πήρα όλα από τη συγκεκριμένη και τυχόν συνέχεια μαζί της θα ήταν απλά λάθος. Αυτά... Τα είπα και ξαλαφρωσα....