giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.021
- Πόντοι
- 1.706
Γιατι καλυτερα??..και σε μενα το ιδιο, δεν απαντησε. Τα διαβαζει ομως τα μνμ της. Ειναι μουφα?..πολυ ομορφη για να ειναι αληθινη))καλυτερα που δεν σου μίλησε...
Γιατι καλυτερα??..και σε μενα το ιδιο, δεν απαντησε. Τα διαβαζει ομως τα μνμ της. Ειναι μουφα?..πολυ ομορφη για να ειναι αληθινη))καλυτερα που δεν σου μίλησε...
καλημερες!παντως οσο και να σβηνονται μυνηματα γιατι καποιοι εχουν κολλητους εδω μεσα η αποψη μου παραμενει ιδια και δεν αλλαζει για καποιους οποιος καταλαβε καλως γιατι εδω μεσα εχει και στοκους
κανενα ορο μαζι με τις πληροφοριες πηρες.ουτε να περπατησω δεν μπορουσα!γεια σου αδελφε ολα τζετ πηρα πληροφοριες ;)
ελα ρε ζημια φιλαρακι δεν πειραζη αρκει που περασες καλακανενα ορο μαζι με τις πληροφοριες πηρες.ουτε να περπατησω δεν μπορουσα!
τη ζημια ρε.κινο μου ελεγε ο αλλος να του παιξω.κ εγω του εριχνα στοιχημα ημιχρονο τελικοελα ρε ζημια φιλαρακι δεν πειραζη αρκει που περασες καλα
τη ζημια ρε.κινο μου ελεγε ο αλλος να του παιξω.κ εγω του εριχνα στοιχημα ημιχρονο τελικο
100 ζητάει..Η η φωτο είναι μαιμου ή αν είναι αυτή ομορφη και νεα σιγουρα ζηταει ραντεβού . Οποτε μαλλον 150+ να περιμενεις
αν θέλετε να την δείτε στο στούντιο στη τριγγετα δουλεύει ..τώρα για έξω υπάρχουν καλύτερες επιλογέςΓιατι καλυτερα??..και σε μενα το ιδιο, δεν απαντησε. Τα διαβαζει ομως τα μνμ της. Ειναι μουφα?..πολυ ομορφη για να ειναι αληθινη))
ποια ειναι αυτη ρε τυπε?αν θέλετε να την δείτε στο στούντιο στη τριγγετα δουλεύει ..τώρα για έξω υπάρχουν καλύτερες επιλογές
α δεν έχει έρθει ακόμα?
για ξηγησου mara παιδι μου. με ποιο ονομα ειναι στο στουντιο κ ποιες ειναι οι καλυτερες επιλογες για εξω...? μερσιαν θέλετε να την δείτε στο στούντιο στη τριγγετα δουλεύει ..τώρα για έξω υπάρχουν καλύτερες επιλογές
ρε καριολη κολπε αμα θελεις...