sos1908
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 268
- Πόντοι
- 1
Δεν είναι μόνο στρουμπουλή είναι άσχημη, ζητα φωτο και πες μας μετά
οκ φιλε θα κανω mamba για αυτο το λογο και θα σου πω!
Δεν είναι μόνο στρουμπουλή είναι άσχημη, ζητα φωτο και πες μας μετά
Σε τελική θα σου μείνει ο λογαριασμός πού κάπου θα σου χρησιμεύσει
Αυτην με τίποτα, τι λεω τοση ώρα
Φίλε, την έχω πάρει δύο φορές στις αρχές της. Στρουμπουλή και με μεγάλους αν και σχετικά κρεμασμένους μαστούς. Από πρόσωπο ο πιο πετυχημένος χαρακτηρισμός από "συνάδελφο" ειναι ξαδέρφη της Θώδη... Απλά είναι μικρή οπότε σχετικά σφιχτή. Για μια φορά δεν ειναι κακή αλλά με τίποτα μην της δώσεις πάνω από 50 ευρώ. Πρόλαβα και την πήρα πρωκτικό αλλά νομίζω το έχει κόψει πια.ειπα μηπως το τολμησες και απογοητευτηκες μετα
Δοκιμασε ξανα ισως της περασε,σεμενα μιλαει....θα δειξει...
Αυτή την τσουπρα την έβγαλε κανένας. ....από όταν έπεσε με το μηχανάκι της της κόπηκε η όρεξη ......μαζί μου τουλάχιστον
Δοκιμασε ξανα ισως της περασε,σεμενα μιλαει....θα δειξει...
ναι μαλλον εχεις δικιο,παιζει απλος,δεν τη βλεπω να κανει τιποτα,μαλλον το εχει σαν παιχνιδι,απο φωτο λιγο αγρια φαινεται....εδειξε.....κρυφοβιζιτα και χαζομυαλη.....απο κοντα δεν την ειδα ουτε προκειται...το εχει με τα εσωρουχα και τα ψηλοτακουνα.....αλλα για λιγοτερα απο κατοσταρικο δεν την βλεπω να κουνιεται ευκολα.....οπως της την βαρεσει....και σπασταρχιδω φουλ.....μπορει να την λενε και Τασια..............
Φίλε, την έχω πάρει δύο φορές στις αρχές της. Στρουμπουλή και με μεγάλους αν και σχετικά κρεμασμένους μαστούς. Από πρόσωπο ο πιο πετυχημένος χαρακτηρισμός από "συνάδελφο" ειναι ξαδέρφη της Θώδη... Απλά είναι μικρή οπότε σχετικά σφιχτή. Για μια φορά δεν ειναι κακή αλλά με τίποτα μην της δώσεις πάνω από 50 ευρώ. Πρόλαβα και την πήρα πρωκτικό αλλά νομίζω το έχει κόψει πια.
Το "ευχέλαιο" του φίλου πιθανώς πήγαινε στο γεγονός ότι έχουν αναφερθεί ακάποτα....
είναι της δουλειάς ή ψάχνει για γαμπρό?Καλησπερα,μιλαει πολυ καλα Ελληνικα...γνωριζει κανεις λεπτομερειες?
Λεει οτι ψαχνει γαμπρο αλλα για να ξερει τοσο καλα Ελληνικα...πρεπει να ηταν πολλα χρονια Ελλαδαείναι της δουλειάς ή ψάχνει για γαμπρό?
άρα ψάχνει πολλά χρόνια για Έλληνα γαμπρόΛεει οτι ψαχνει γαμπρο αλλα για να ξερει τοσο καλα Ελληνικα...πρεπει να ηταν πολλα χρονια Ελλαδα
Εν τω μεταξυ ....εχει και αυτη φουλ καθημερικη ενημερωση για το φορουμ............ .....ειναι που λενε, οταν το θηραμα γινεται κυνηγος.... .....γεια σου ρε καυλα