swadow
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 621
- Πόντοι
- 316
η φαριν Κάντε δώρο από μένα χαχαχαχαχαχαχαΣου την χαρίζω.......και καλές φρουτοκρεμες.....
η φαριν Κάντε δώρο από μένα χαχαχαχαχαχαχαΣου την χαρίζω.......και καλές φρουτοκρεμες.....
Βρε γραφτε καμιά πληροφορία για τις μεγαλοκοπέλες κι αφήστε τα λαχαναγοριτικαη φαριν Κάντε δώρο από μένα χαχαχαχαχαχαχα
Όταν λες... μας. ...ποιοι ....Οι ίδιοι ....δεν θα σου πω να έχεις περιέργειαρε μπας και εισαι μαζοχας και θέλεις να σε βριζουνε δεν μας ειπες
να σαι και οταν βρης τα 12.000 να σαι καλα και οταν βρης τα 12.0000 τα λεμε εκτος αν διοργανωσουμε ενα παρτυ να σε βοηθησουμε μπας και την
κατσε ρε φιλαρακι τι σοβαρη κουβεντα θελεις να κανουμε ;) πες αν μπορουμεΒρε γραφτε καμιά πληροφορία για τις μεγαλοκοπέλες κι αφήστε τα λαχαναγοριτικα
ε ναι το ειπαμε δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι σαινια σαν εσεναΕκτός από την ορθογραφία τελικά είσαι ξερός και στην αριθμητική. ....
κανεις μεγάλο λαθοςπότε ? Γιατι προσφατα φοβαται το στησιμο και δουλευει ετσι
ε ναι το ειπαμε δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι σαινια σαν εσενα
φυσικά!Ολοι μας δεχομεθα επισκεψεις σπιτι μας.... απο φιλους που γνωριζουμε. Η οχι?
μαλακα μου δε σε μπορωωωωωωωωωωΕ αντέ πηδηξου......
πόση ώρα έκατσες πόσες πιστολιές έριξες και πόσα πλήρωσες?Λοιπόν, την κυρία Σβέτα την πήρα στο σπίτι της πριν αρκετούς μήνες κατόπιν δικής της προτροπής. Παρότι (και) μιλφακιας και με ενδιέφερε προτού γίνει "διάσημη" στο thread, πολύ κακό για το τίποτα.... Δεν λέω, όμορφη για την ηλικία της, σίγουρα υγραίνεται και μαλλον της αρεσει. Ωστόσο πάντα συγκρατημένη, θα έλεγα οτι υποβόσκει μια αρνητικότητα, και κακά τα ψέμματα η ηλικία δεν κρύβεται. Δεν τα έκλαψα, αλλά δεν ξαναπάω. Ίσως με άλλους να έχει καλύτερη χημεία.
Υπόψην, χρεώνει έξτρα ταρίφα για χρήση του χώρου της....
ρε τυπε το μισο νημα γιαυτην λεει
δες πμ.
λοιπόν φιλαράκι άκου να δεις την έχω πάρει και εγώ σε ξενοδοχείο τωρα για τα 20αρικα που λες όταν κανείς αυτό που θες πληρωνειςΤο θέμα είναι ότι λέτε τα ίδια και τα ίδια. ....λάθος και μεγάλο, είναι ότι ήρθατε να πουλήσετε πάλι τα λάχανα για μαρούλια. ...για να τα πω στην γλώσσα της λαχανογορας....αυτή η γκομενα τελικά έχει φαγωθεί με το σαιτ και τα τσατσονια της. Και για να το κάνω σε ψιλά . ....ΜΌΝΟ από την Αθηνα ήθελε να την παίρνεις εκει γυρω, και να την γυρνάς...βρώμικα ρούχα σίγουρα δεν φοράει και ούτε σέρνεται στα λεωφορεία ..ήρθε αυτή στο Μοσχάτο που θέλει μια ώρα με συγκοινωνία και ένα εικοσάρικο ταξί πηγαινε έλα....
για μια φορά καλή ειναιρε τυπε το μισο νημα γιαυτην λεει
Φίλε μου, λιγότερο από ώρα γιατί εγω βιαζόμουν, η ίδια δεν είχε θέμα.πόση ώρα έκατσες πόσες πιστολιές έριξες και πόσα πλήρωσες?
εγώ την πήρα 2ωρο με 60 ευρώ αλλά σε ξενοδοχείοΦίλε μου, λιγότερο από ώρα γιατί εγω βιαζόμουν, η ίδια δεν είχε θέμα.
Πιστολιές για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι αλλά σαν εντύπωση άνετα παίζανε δύο.
50 ευρώ συν 10 τέλη ζεστού νερού, σαπουνιού, πετσέτας, κλινοσκεπασμάτων... Δεν έκοψε απόδειξη και γλίτωσα τον ΦΠΑ....