TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
50 πολλα ειναι?Δηλαδή πόσα ζητάει ώστε να είναι καλή περίπτωση gilf ?
50 πολλα ειναι?Δηλαδή πόσα ζητάει ώστε να είναι καλή περίπτωση gilf ?
50 πολλα ειναι?
ναι δοκιμασες? εγω δοκιμασα εχει πολλες υπηρεσιεςΟΚ είναι. Αλλά να μη πετάμε 50ρια σε τέτοιους καιρούς. Έχεις προσωπική εμπειρία από υπηρεσίες?
50 πολλα ειναι?
ναι δοκιμασες? εγω δοκιμασα εχει πολλες υπηρεσιες
στα 70 φουλ αλλες υπηρεσιες δεν ρωτησα δεν πηρα δεν με ενδιαφερουν ;)Εχεις π.μ
να γραψεις για αυτο ειμαστε εδω ;)ΟΚ... Το είδα μετά...Αλλά 70 για full μάλλον είναι πολλά για τη συγκεκριμένη. Έχουμε κανονίσει για αύριο. Θα γράψω τι θα γίνει...
στα 70 φουλ αλλες υπηρεσιες δεν ρωτησα δεν πηρα δεν με ενδιαφερουν ;)
ΟΚ. Έλεγα μηπως σου είπε κάτι... πχ για τριο με φιλη της, μασσαζ με φουλ προγραμμα ή ότι άλλο προσφέρει...
απο οτι ξερω δεν εχει αυτοκινητο καρδια μου φιλαρακι ερασιτεχνης ειναι ;)ΟΚ. Έλεγα μηπως σου είπε κάτι... πχ για τριο με φιλη της, μασσαζ με φουλ προγραμμα ή ότι άλλο προσφέρει...
απο οτι ξερω δεν εχει αυτοκινητο καρδια μου φιλαρακι ερασιτεχνης ειναι ;)
γυρο χοιρινο με απο ολα χιουμορ κανω δεν με κουρασες το πως περναει ο καθενας παντως ειναι σχετικο παντως κανει δυο φορες σεξ αμα το θυμηθεις φευγης αυτη θα σε διωξει αυριο ;)Συγνώμη που σε κούρασα φίλε... Μια τελευταία. Για ένα γύρο είναι ή για δύο οι υπηρεσίες της?
γυρο χοιρινο χιουμορ κανω δεν με κουρασες το πως περναει ο καθενας παντως ειναι σχετικο παντως κανει δυο φορες σεξ αμα το θυμηθεις φευγης αυτη θα σε διωξει αυριο ;)
απλως σηκωσε ψηλα το λαβαρο της επαναστασης ;) καλαΔεν παίζεσαι!!! Σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!!
ειναι πατσαβουρα λεμεεεεεεεε
είναι αυτή που θα την πήγαινες για φαϊ και την παράτησες στο χόντο?ειναι πατσαβουρα λεμεεεεεεεε
δεν δίνει κώλο δυστυχώςσαβουρα σαβουρα αλλα κωλαρα για ξεσκισμα. φιλε γαμα την και πες μας για την εμπειρια σου.