pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.928
- Πόντοι
- 9.095
σαβουρα στριπτιτζου με ωραιες φιλες ομως...
η αληθεια ειναι οτι αν καποιος εχει ορεξη κ χρημα(λογικο ποσο),μπορει να τη κανει μουναραΓιατί δεν πήρες ένα τσιμπιδάκι, δεν την πηγές σε ένα γιατρό.
Κάτι να.κανεις να . δείξεις αλτρουισμο για το φόρουμ. ...
100 η ωρα παραλαβη απο το αιγαλεω δεν πηρα γιατι μου ειπε δεν εχει κινητο δεν το πληρωσε και να παω απο το σπιτι της να την παρω βρηκα και κατι φωτο περιεργες στο facebook
Τα ιδια ειπε κ σε εμενα, αλλα τη μερα που ειχαμε κλεισει ωρα και χοτελ εξαφανιστηκε απο το σαιτ κ ετσι το ρντβ πηγε απατο ..!!100 η ωρα παραλαβη απο το αιγαλεω δεν πηρα γιατι μου ειπε δεν εχει κινητο δεν το πληρωσε και να παω απο το σπιτι της να την παρω βρηκα και κατι φωτο περιεργες στο facebook
Εγω παντως σαν καλος σαμαρειτης-φαναρτζης-μακιγιερ ενα καλο ρεκτιφιε το αναλαμβανω αφιλοκερδως μπορει να με ανταμειψει κι αλλιως ... ευρα δεν θελω αλλωστε , και θα της βγαλω και τις τριχουλες με δικη μου καινοτομα μεθοδο , με φυσικο τοξικο υγρο chicha το βγαζω και σε μορφη αζωτο , το κοριτσι θα εχει τρελη επιταχυνση μετα τα ρεκτιφιε Chicha , για ριχτε την μου στα πιτς παρακαλω πολυΓιατί δεν πήρες ένα τσιμπιδάκι, δεν την πηγές σε ένα γιατρό.
Κάτι να.κανεις να . δείξεις αλτρουισμο για το φόρουμ. ...
Εχω πάει πολλές φορές μαζί της. Κάνει και ακά.. Τήν πάτησα την πρώτη φορα με ακα απο μπροστά πρίν 3 χρόνια έκανα εξετάσεις καί όλα οκ. Μένει όσο θέλεις δέν βιάζετε κάι έχει πολύ γλυκειά φωνή, Τελευταία έχει φύγει από Ελλάδα. Εντύπωση μέ έκανε τό λόκο με προφύλαξη. Από μπροστά ήταν πιό σφικτά από πίσω.... Εχει κανένας λίνκ για τό προφίλ της σαν Μινέρβα?αυτη ειναι η Μασα ή Μινερβα μεγαλοκοπελα ξεσκισμενη απο ολες τις τρυπες... εχω παει μια φορα μαζι της καλη ηταν ομως εχει αναφερθει κατι για ακαποτα κτλ ... και δεν ξαναεκανα κατι... αν και εγω ειχα παρει προφυλαξεις με την κυρια εκανα και εξετασεις για παν ενδεχομενο... ολα οκ.
Η βαλεντινα ρε παιδια ειναι αλλη κοπελα 22-23 οπως λεει απο ουκρανια μεγαλο πεσμενο βυζι φυσικο.. με φατσα χαλια και φωνη ακομα χειροτερη..
την ειχα παρει οταν ειχε πρωτοβγει στο μαμπα με 30 ή 40 ευρω... χαλια κακο σεξ
Εχει κανένας λίνκ για τό προφίλ της σαν Μινέρβα?
Τωρα και σπιτι της με 80.σαβουρα απο ποια αποψη?σερβις??σαβουρα στριπτιτζου με ωραιες φιλες ομως...
Δέν νομίζω. Την Μινέβρα δέν τήν έχω συναντησει αλλα έχω τό τηλ της και είναι διαφορετικό από τήν Μάσα
Μούρη!!Τωρα και σπιτι της με 80.σαβουρα απο ποια αποψη?σερβις??
το ιδιο ατομο ειναι ;)Δέν νομίζω. Την Μινέβρα δέν τήν έχω συναντησει αλλα έχω τό τηλ της και είναι διαφορετικό από τήν Μάσα
Τωρα και σπιτι της με 80.σαβουρα απο ποια αποψη?σερβις??
Δέν νομίζω. Την Μινέβρα δέν τήν έχω συναντησει αλλα έχω τό τηλ της και είναι διαφορετικό από τήν Μάσα
100 η ωρα παραλαβη απο το αιγαλεω δεν πηρα γιατι μου ειπε δεν εχει κινητο δεν το πληρωσε και να παω απο το σπιτι της να την παρω βρηκα και κατι φωτο περιεργες στο facebook
Αυτή την βρωμιτσα έπρεπε να την είχα πετάξει στο δρόμο από την πρώτη στιγμή ...
θέλει και θάλασσα το βλαμμένο. ...Οι φίλες της είναι τούμπανα. ..αν είναι φίλες. ..
Έχεις φάει δηλαδή
Τα ιδια ειπε κ σε εμενα, αλλα τη μερα που ειχαμε κλεισει ωρα και χοτελ εξαφανιστηκε απο το σαιτ κ ετσι το ρντβ πηγε απατο ..!!
Καλησπέρα σε όλους υπάρχει καμμια πληροφορία για
Vika 46 απο mamba?
και εδω αν παιξεις μπαλα μπορεις κ χωρις λεφταθα ειχε αλλους απο πισω της....ωραιος πατος ομως.....δεν κακο για την εμπειρια...
εδω ξερεις κανας κυριος τπτ.....λιγο που εψαξα δεν βρηκα ινφο...
και εδω αν παιξεις μπαλα μπορεις κ χωρις λεφτα
θελει βολτα για φαγητο