chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.947
- Πόντοι
- 2.846
τσεκαρε .....για πιά ακριβώς λέτε, κανένα λινκ.....
τσεκαρε .....για πιά ακριβώς λέτε, κανένα λινκ.....
Καυλακι στη φατσα , τρελο μαυρισμενο κορμακι απο σολαριουμ , κωλος τουμπανιασμενος στυλ μπραζιλιαν , μουτρακι γλυκο με ωραια ματια γαλαζοπρασινα απλα εχει καιρο να παει στο δερματολογο της να καθαρισει το γκαραζακι της και εχει καποιες μυρωδιες εκει μεσα , ο pilo την εκανε ενα testdrive με πολυ αματουρ εντυπωσεις ειπε :- :- :- , εγω ο ακομα οχι ....κατάλαβα τκς, αλλά για αυτήν δεν γράφηκαν και κάτι περίεργα ???
μυρωδια σωματος(ακομα κ μετα το ντους,δοντια,τριχες απο μυτη) τιμη μη ρωτησετε αυτο ειναι δικο μου θεμα.
Μαγκες για να το λήξουμε! Η κοπέλα ειναι όντως αστέρι αλλα απο τσαντίρι.
η Αλινα μου ειπε 100 την ωρα (και κωλο) Δεν ξερω ρε παιδια. Μηπως δεν λεει και κλεω τα 100 ενω μπορω στα ιδια να παρω κατι πιο σιγουρο ??Καυλακι στη φατσα , τρελο μαυρισμενο κορμακι απο σολαριουμ , κωλος τουμπανιασμενος στυλ μπραζιλιαν , μουτρακι γλυκο με ωραια ματια γαλαζοπρασινα απλα εχει καιρο να παει στο δερματολογο της να καθαρισει το γκαραζακι της και εχει καποιες μυρωδιες εκει μεσα , ο pilo την εκανε ενα testdrive με πολυ αματουρ εντυπωσεις ειπε :- :- :- , εγω ο ακομα οχι ....
100 μην δωσεις σε καμοια και για κανεναν λογω , 100 δινουμε αφου τελειωσουμε και περασουμε σουπερ σε μια οταν πραγματικα τα αξιζει και περασαμε σουπερ ντουπερ , αν σε τρωεει τοσο πολυ η περιεργια πηγαινε παλαιο φαληρο παρτην απ το σπιτι της πηγαινε σε χοτελι κι αν δεις κατι οτι δεν σε ψηνει δωσε της κανα 50αρι και πες της : ακυρο κατι μου ετυχε και με καλει ο Ομπαμα και πρεπει να φυγω , εν ολιγης αν κατι σε χαλασει φαε το μισο ραντεβου για να δειξεις ευγενικος και μετα τζασε την στο χαλαρο , αυτη ειναι αν θες η γνωμη μου , αυτη διοτι παντα μας τρωει η περιεργια με τα νεα φρουτα , .... οποτε αν σε τρωει κανε την ταρζανια και αν δεις οτι κατι σε χαλαει αρπαζεις το σχοινι παλι σαν Ταρζαν και την κανεις , αυτα τα ολιγα now its Up to U ....η Αλινα μου ειπε 100 την ωρα (και κωλο) Δεν ξερω ρε παιδια. Μηπως δεν λεει και κλεω τα 100 ενω μπορω στα ιδια να παρω κατι πιο σιγουρο ??
ΚΑΙ μυρωδιες ΚΑΙ τριχες...το μονο αξιο ο κωλος! απολυτως τιποτα αλλο.Σωστός. Ούτε μυρωδιές ούτε τρίχες, μια χαρά είναι η κοπέλα κατά τα άλλα.
100 μην δωσεις σε καμοια και για κανεναν λογω , 100 δινουμε αφου τελειωσουμε και περασουμε σουπερ σε μια οταν πραγματικα τα αξιζει και περασαμε σουπερ ντουπερ , αν σε τρωεει τοσο πολυ η περιεργια πηγαινε παλαιο φαληρο παρτην απ το σπιτι της πηγαινε σε χοτελι κι αν δεις κατι οτι δεν σε ψηνει δωσε της κανα 50αρι και πες της : ακυρο κατι μου ετυχε και με καλει ο Ομπαμα και πρεπει να φυγω , εν ολιγης αν κατι σε χαλασει φαε το μισο ραντεβου για να δειξεις ευγενικος και μετα τζασε την στο χαλαρο , αυτη ειναι αν θες η γνωμη μου , αυτη διοτι παντα μας τρωει η περιεργια με τα νεα φρουτα , .... οποτε αν σε τρωει κανε την ταρζανια και αν δεις οτι κατι σε χαλαει αρπαζεις το σχοινι παλι σαν Ταρζαν και την κανεις , αυτα τα ολιγα now its Up to U ....
Αννα ειναι καυλακι! Να δοκιμασεις αξιζεικαλησπερα παιδια ξερουμε κατι γι αυτες εδω
εαν αξιζει καποια
Μαγκες για να το λήξουμε! Η κοπέλα ειναι όντως αστέρι αλλα απο τσαντίρι.