nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
Μου ζητησε 1000 ευρω !!!!!!
μαλλον ρουβλια θα εννοει
Μου ζητησε 1000 ευρω !!!!!!
δεν πειραζει φιλε, στα 4 σου δινει την αισθηση οτι γαμας και κωλο. δεν ειναι το ιδιο αλλα γιατι οχι να μην δοκιμαστειδεν δίνει κώλο δυστυχώς
όλες αξίζουν μία δοκιμήδεν πειραζει φιλε, στα 4 σου δινει την αισθηση οτι γαμας και κωλο. δεν ειναι το ιδιο αλλα γιατι οχι να μην δοκιμαστει
σωστη κουβεντα και μακαρι να ηταν ετσι οπως το λες να ξεραμε τι αξιζει και τι οχι πραγματικα απο την αρχη χωρις να χανουμε χρημα και ενεργειαόλες αξίζουν μία δοκιμή
κανονικά θα έπρεπε να μην χρεώνουν το δοκιμαστικό
όμως ..
Για την Alla μπορει να πει καποιος εντυπώσεις; Καπου ειχε γραφτεί παλιότερα αλλα δε μπορώ να τις βρω, ευχαριστώ.
Ευχαριστώ, σύντομα θα υπάρξει κριτική εδώ.
αυτο το κανει στο να ρωταει πολλα πριν σε συναντησει βεβαια καποιοι εχουν κανει και πολλες μαλακιεςμε προλαβες φιλε αυτο θα λεγα ...εμενα η καριολα που ριξε ακυρο λογω ηλικιας ειμαι μικρος λεει
αυτο το κανει στο να ρωταει πολλα πριν σε συναντησει
ο καθενας επιλεγει την διαχειριση της ζωης του ;)φιλε πουτανα που ρωταει πολλα ισον γκομενα ..αν ειναι δυνατον δηλαδη στο τελος θα δινουμε και βιογραφικο πριν γαμησουμε λες και τις γαμαμε τσαμπα
Αυτη ουτε για σουβλακια στο κεμπαπτζιδικο της γειτονιας δεν κανει , ωραια κωλαρα δεν λεω , αλλα οταν ανοιξα και ειδα φατσα στο fubu της το εκλεισα κατευθειαν μην μου κρασαρει ο σερβερ , μιλαμε πολυ τρομακτικη η κυρια grand guignol φαση τελειως :S :S :S :Sείναι αυτή που θα την πήγαινες για φαϊ και την παράτησες στο χόντο?
έχει κωλάρα όμως!
συμφωνω απολυτα.αν σου αρεσει αυτο που βλεπεις,απο κρεββατι ειναι σουπερ.αρκετα καλη το κατεχει το αθλημα για 50 ειναι ;)
Εγω παντως θα την ανεβαζα μια χαρα στα Hondos , θα την ανεβαζα στο roof restaurant και θα την κερναγα το κρεμωδες Creme Brulee του Chicha .... στιγμιαιο ροφημα και κρεμα προσωπου μαζι , κατευθειαν απο LanCome Chichaνομιζω εχετε μπερδευτει...
η πατσαβουρα για μενα ειναι ετουτη
αυτη που παρατησα στο hondos ειναι αυτη
Θενκ γιου φιλε μου , απλα ειναι κατι ωρες που απλα κενταω , τι να κανω αφου κενταει ο ChichaΚλάμα εισαι ρε πούστη
αυτη που παρατησα στο hondos ειναι αυτη