2 σελιδες γεμισαμε με μια καριολα σπερματολα αλλα οχι καταπιολα. Που πολλα ταζει απο το μαμπα και σχεδον τιποτα δεν κανει και αν κανει, σου πρηζει τ'αρχιδια. Σε ερωτηση μου αν ηταν δικες της οι φωτο μου ειπε πως ναι...εκτος απο την face one οι αλλες αρχιδια αληθινες ηταν...Φιλε μπορει να δινει σε αλλους φιλακια, εγω ενω ειχα πλυνει τις μασελες μου, δεν πηρα...Αυτο ειναι ομως πολυ common με δαυτες. Σε αλλους να σε αλλους οχι....Αλλα δεν γαμιεται εκει θα τα χαλασουμε? Το resume για ενα 80euro εχουμε πολυ καλυτερες επιλογες. Ειπα και σε αλλα posts πως δεν αξιζει (αλλα οπως παντα τονιζω, αυτο ειναι υποκειμενικο). Εγω δεν ειχα ιδεα για Φραντζη και μαλακιες τετοιες. Οποιος γνωριζει, καλα κανει και λεει στον Αντρεα μιας και τρωγεται να παει. Αλλωστε εγω του ειπα, πως περασα εγω...Ετσι γινεται με ολες τις γαμιολες. Τωρα απο που ειναι ,τι γραφειο εχει, με ποιες αλλες το εχει ,ποσες ειναι που γαμιουνται και με ποιον εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει. Το μονο που ενδιαφερει ειναι οτι τουλαχιστον, οποιος την ρωτησει θα ξερει να την γαμησει αν του πει ξενοδοχειο. Να της πει τα τι και πως. Τυχεροι οσοι ξερουν τωρα, γιατι τοτε κανεις δεν ειχε αναφερθει σε δαυτην...
Τωρα για τον φιλο που της εδωσε 60....εκει τι να πω....μπραβο φιλε....