zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Δεν το εχω ξανακουσει αυτο...απο Mamba το τηλ. της και σε χοτελι το ραντεβου....Δεν ειναι με αλλες 3-4 φιλεναδες μαζι ή εκανα λαθος στο προφιλ?
Δεν το εχω ξανακουσει αυτο...απο Mamba το τηλ. της και σε χοτελι το ραντεβου....Δεν ειναι με αλλες 3-4 φιλεναδες μαζι ή εκανα λαθος στο προφιλ?
;)Καλλιθέα μένει και προτιμάει ραντεβού νότια ή κέντρο απ ότι μου είπε
Δεν το εχω ξανακουσει αυτο...απο Mamba το τηλ. της και σε χοτελι το ραντεβου....
Εσενα σου απαντησαν, εμας ρωτας? Τι σου ειπαν?Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση αuτο το σαιτ με το travelgirls.com. τι ακριβως παιζει....?? εχω κανει εγγραφη μου εχουν απαντηση 52 μουναρες αλλα τι...??? δεω ειναι βιζιτες ...?? ΣΟΣ...ΣΟΣ...ΣΟΣ...μιλαμε για τα ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Τη μπερδεψα με αλλη τοτε, λαθος μου
δεν την μπέρδεψες φίλε, έχει αναφερθεί και πιο παλιά ,άλλοι δεν κοιτάνε πιο πίσω. Και Lilia, Varia είναι οι 2 από αυτές, η μια με εστειλε στην αλλη αφού μου έδωσε φωτογραφίες της και τηλεφωνό της σε απαίτηση μου για πρωκτικό
Μίλησα και με τις 2 σήμερα και μου είπαν τα ίδια πράγματα πρωκτικό κάνουν και οι 2 νομίζω αλλά με +20. Από φωτογραφίες λένε αλλά δεν ξέρω live να είναι το ίδιο
Επαναληψη για οσους δεν το εχουν δει
Αυτες οι 3 εχουν κανει ενα ιδιότυπο γραφείο που το διαχειρίζεται μια πιο μεγάλη "φιλη"? τους. Πανε σε ξενοδοχεία και έχουν και ένα χωρο κοντά στην Φραντζή. Παλιά ήταν 80 για 2 φορές. Κατα καιρούς ίσως φέρνουν και καινούργιες κοπέλες απο την πατρίδα....
Δεν το λενε, το παιζουν οτι ειναι διαφορετικες αλλα δεν ειναι, ισως να ειναι και ενα προφιλ ακομα
Επαναληψη για οσους δεν το εχουν δει
Αυτες οι 3 εχουν κανει ενα ιδιότυπο γραφείο που το διαχειρίζεται μια πιο μεγάλη "φιλη"? τους. Πανε σε ξενοδοχεία και έχουν και ένα χωρο κοντά στην Φραντζή. Παλιά ήταν 80 για 2 φορές. Κατα καιρούς ίσως φέρνουν και καινούργιες κοπέλες απο την πατρίδα....
Δεν το λενε, το παιζουν οτι ειναι διαφορετικες αλλα δεν ειναι, ισως να ειναι και ενα προφιλ ακομα
Νομιζα οτι ξεκουτιανα , ναι εχουν και δικο τους χωρο στου Φιξ με μια μικρη επιβαρυνση
Πρωκτικο κανει μονο η Varia, δεν ξερω αν αλλαξε κατι
και η καριόλα μου είπε για χοτελ... να σκάσω και ένα 20αρι εκεί...
ακουσα πως δεν κάνουν γλωσσόφιλα αλλά εμένα μου είπε η βάρια πως κάνει... ελπίζω να μη φάω καμια φόλα+10 σε εκεινες το οποιο ευκολα παρακαμπτεται
στο χοτελ φυσικα εχεις την ησυχια σου
ακουσα πως δεν κάνουν γλωσσόφιλα αλλά εμένα μου είπε η βάρια πως κάνει... ελπίζω να μη φάω καμια φόλα
Ότι κάτσει, λένε 10€ για τον χώρο άλλα οχι πάντα.
Για τον χώρο η μια ελεγε στάνταρ στο χωρο της Οι άλλες ανάλογα πως τις βολεύει, πως σε κόβουν, αν σε ξέρουν κλπ
τα παντα ολα κανει η Βαρια,μεχρι κ fisting δεχεται αρκει να παραβλεψεις καποια κιλακια παραπανω για μια φορα για την εμπειρια,δεν ειναι κακη..