πήγαινε μια σελίδα πίσω έχω γράψει τιμή
250 ευρω για 3 ωρες. Στα 45 που ειμι σιγα μην γαμαω 3 ωρες......
πήγαινε μια σελίδα πίσω έχω γράψει τιμή
μιλας μαζι τηςτο νουμερακι από στελλα αιγαλεω που το βρίσκουμε αλανια...?
Εχει καποιος το τηλ της το θελω...
Ευχαριστω και περιμενω... εχω νταραβεριστε παλια
σιγουρα παιζει με δωρακια αυτη? γιατι δεν μου εδειξε κατι τετοιο , μου επει οτι για σχεση ψαχνει
ηθελα να κανονισω με SV-lan και εφαγα μπλοκ με το καλημερα...... υπαρχει αλλος τροπος επικοινωνιας ρε παιδες?
Ποσταρεις ιδιες ερωτησεις σε 2 νηματα...μολις το ειδα....αν το ηξερα δεν θα σου απαντουσα ουτε στο αλλο...ηθελα να κανονισω με SV-lan και εφαγα μπλοκ με το καλημερα...... υπαρχει αλλος τροπος επικοινωνιας ρε παιδες?
στο ενα νημα ξεκινησα για αλλο και μιας και δεν ηταν εκτος αφου ειναι μιλφ ρωτησα και για τη συγκεκριμενη δεν βρισκω κατι το κακο... ειπες δεν υπαρχει τηλ. γιατι δεν κρεμαει αγγελια, οκ ευχαριστω .Ποσταρεις ιδιες ερωτησεις σε 2 νηματα...μολις το ειδα....αν το ηξερα δεν θα σου απαντουσα ουτε στο αλλο...
Λοιπον για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους η σβετλανα δεν παιζει ετσι...δεν θα δωσει ετσι ευκολα τροπο επικοινωνιας...
Και προσοχη γιατι οτι γραφεται εδω μεσα, το ξερει...και επειδη η γυναικα δεν εχει αγγελια λιγο προσοχη μαγκες μην εχουμε αλλα!!!
δεν μιλησα για το αν ηταν καλη η κακη...οσοι καταλαβαν καταλαβαν...να διαβαζεις πιο προσεκτικα....και αν δεν καταλαβαινεις κατι ρωτα φιλε, αν δεν θες να ρωτησεις πηγαινε πιο πισω να δεις τι εγινε με μια αλλη κοπελα...ναι, μη χάσουμε το κελεπούρι :S
Δεν κρατιεσαι εσυ...Για την παρακάτω θα έχω νεώτερα μέχρι το ΣΚ. Αν και ο αρχοντας μου είπε πως δεν είναι τα πράγματα καλά, θα κάνω το κασκαντεριλίκι και θα σας πω.....
Δεν κρατιεσαι εσυ...
οκ...80 όπως μου είπες + 20 κώλο που με χάλασε. 120 η μιάμιση, με ακα πίπα και γλωσσόφιλα. Αν κάνει μιαμιση ωρα στο κατοσταρικο τελικά θα την κάνω την αμαρτία
Για την παρακάτω θα έχω νεώτερα μέχρι το ΣΚ. Αν και ο αρχοντας μου είπε πως δεν είναι τα πράγματα καλά, θα κάνω το κασκαντεριλίκι και θα σας πω.....
Εγω ξερω χοτελι παει...Στου Φιξ ειναι?
Εγω ξερω χοτελι παει...
Στου Φιξ ειναι?