txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.788
- Πόντοι
- 496
θα μπορουσα να εχω το τηλεφωνο της???Γιατι εδω και μια βδομαδα ειναι εκτος???Ευχαριστω εκ των προτερων!!!εκανα το μωρο μια δοκιμη ειναι μικρη γυρω στα 25-28 βυζι σχεδον μηδεν κορμι πολυ καλο συμετοχη αριστη πιπα μασαζακι και ολα τα αλλα περασα μια ωρα πολυ καλα θα ξανακανω δοκιμη σιγουρα.
Δηλαδή παει το κορμι πατριωτες...Ελπιζω να ξανα'ρθει!!!Ευχαριστω για την ενημερωση!!!Αλλα αν καποιος προσφερεται να μου στειλει σε πμ το τηλεφωνο της για να μην ξαναψάχνομαι όταν ερθει και ρωταω τον ευχαριστω θερμα!!!λείπει ουκρανία
Η Ατζελα εφυγε για Ουκρανια και θαρθει μεσα Φεβρουαριου. ( Αν ερθει ). Για περισοτερες πληροφοριες στην φιλη της Ιρις. Παντως δεν εινα αυτή στην φωτογραφια στο μαμπα.Δηλαδή παει το κορμι πατριωτες...Ελπιζω να ξανα'ρθει!!!Ευχαριστω για την ενημερωση!!!Αλλα αν καποιος προσφερεται να μου στειλει σε πμ το τηλεφωνο της για να μην ξαναψάχνομαι όταν ερθει και ρωταω τον ευχαριστω θερμα!!!
Ευχαριστώ πολύ για την ενημερωση!!!!Η Ατζελα εφυγε για Ουκρανια και θαρθει μεσα Φεβρουαριου. ( Αν ερθει ). Για περισοτερες πληροφοριες στην φιλη της Ιρις. Παντως δεν εινα αυτή στην φωτογραφια στο μαμπα.
τσεκ πμ boyΔηλαδή παει το κορμι πατριωτες...Ελπιζω να ξανα'ρθει!!!Ευχαριστω για την ενημερωση!!!Αλλα αν καποιος προσφερεται να μου στειλει σε πμ το τηλεφωνο της για να μην ξαναψάχνομαι όταν ερθει και ρωταω τον ευχαριστω θερμα!!!
μουφα τη κοβω αλλα αν οντως εχεις τηλ. προχωρατο εφορεΕμένα μου είχε ζητήσει 250 για μια ώρα πάντως !!!!!!!!!!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΠΕΛΕΣ??????
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ!!!!!!
το εξασκουνε το αθλημα και οι δυο τους!
[/quot
αξιζουν?????λεπτομερειες εχουμε??????
εχει κανεις τηλεφωνο? γιατι δεν μπαινει μεσα και ψηνομαι