συναντηση ποιος θα εχει....
επιμενει πως ειναι αυτη...
συναντηση ποιος θα εχει....
Σχετικά με την Βαλεντίνα θέλω να επιστήσω την προσοχή σας στο ότι κάνει ακάποτα ( τουλάχιστον στο anal όπως μου είπε η ίδια) στη τιμή των 80€!!!!!!
Βοήθεια μας!!!!!
Για πειτε για Valentina τι λεει? ισως κανω το ψυχικο
Μετριο γαμήσι, μέτρια πίπα, μέτριο social, μέτρια εμφάνιση....
Μετριότης, μετριοτήτων, τα πάντα μετριότης!
Το βυζί μεγάλο, αλλά πεσμένο, καμία σχεση με την φώτο δηλαδή, αλλά η υπόλοιπή είναι ότι βλέπεις.
Το βασικό της ελάττωμα όμως είναι πως είναι "κουμπωμένη". Δίνει την εντύπωση της amateur που είναι οι πρώτες τις φορές στο κουρμπέτι, αλλά όχι με τον "καλό" τρόπο, που θα μας άρεσε σε όλους.
Οκ, δεν λέω να φωνάζει και να κουνιέται λες και είναι πρωταγωνίστρια στο Bang Bus, αλλά δείξε λίγο "κέφι" ρε κοπελιά!!!!
Η μικρή είναι για ΜΙΑ και μόνο φορά, και επ ουδενί για πάνω από 40 ευρω (μη σου πω πως και με 30, θα πει και "ευχαριστώ")
Μπορεις να πας, αλλά θα είναι μια συνάντηση που θα καταχωρηθεί στον σκληρό σου δίσκο στον φάκελο "αδιάφορο", εκτός και αν σε εξιτάρει το να κάνεις το σεξ του παντρεμένου επί 20αετίας ζευγαριου
Μετριο γαμήσι, μέτρια πίπα, μέτριο social, μέτρια εμφάνιση....
Μετριότης, μετριοτήτων, τα πάντα μετριότης!
Το βυζί μεγάλο, αλλά πεσμένο, καμία σχεση με την φώτο δηλαδή, αλλά η υπόλοιπή είναι ότι βλέπεις.
Το βασικό της ελάττωμα όμως είναι πως είναι "κουμπωμένη". Δίνει την εντύπωση της amateur που είναι οι πρώτες τις φορές στο κουρμπέτι, αλλά όχι με τον "καλό" τρόπο, που θα μας άρεσε σε όλους.
Οκ, δεν λέω να φωνάζει και να κουνιέται λες και είναι πρωταγωνίστρια στο Bang Bus, αλλά δείξε λίγο "κέφι" ρε κοπελιά!!!!
Η μικρή είναι για ΜΙΑ και μόνο φορά, και επ ουδενί για πάνω από 40 ευρω (μη σου πω πως και με 30, θα πει και "ευχαριστώ")
Μπορεις να πας, αλλά θα είναι μια συνάντηση που θα καταχωρηθεί στον σκληρό σου δίσκο στον φάκελο "αδιάφορο", εκτός και αν σε εξιτάρει το να κάνεις το σεξ του παντρεμένου επί 20αετίας ζευγαριου
συμφωνω με ολα απλα για να τα λεμε με το ονομα τους το φυσικο βυζι αυτου του μεγεθους δεν μπορει να ειναι πετρα και να κοιταει στο θεο χωρις σουτιεν, αμα ηταν πλαστικο και ηταν στο πατομα υπαρχει προβλημα
Ρε συ αυτη ειναι σαν την Εφη Θωδη, 30 χρονια πισω....
τούτο εδω πάλι?......που το βάζετε?
εχει κανεις μιλήσει στο τηλ που δίνει?
την ψαρεψα με ενα δευτερο προφιλ που εχω στο μαμπα για να τσεκαρω αμα ειναι μουφα η οχι και ο συναγωνιστης που εγραψε παραπανω για ακα μπορει να εχει δικιο. πλεον κανει προκτικο απο οτι ειπε και χωρις προφυλακτικο. Το λεω να εχετε το νου σας γιατι γενικα δεν εχει ιδεα απο σμν και πως κολανε το προφυλακτικο το βαζει για να μην γκαστρωθει απο οτι μου ειπε . δεν ηταν ετσι οταν ειχα παει εγω εχει ξεφυγει και αυτη για τα λεφτα