- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
100 ευρώ χωρις κωλο και χωρις να καταπινει
δοκίμασες ?
καλα ψεμα απο μακρια κανει Μπαμ και μπουμ μην σου πω. στην καλητερη να ειναι γυναικα και να λες και ευχαριστω αν της φερνει λιγο στα μαλια!!
ΕΚΑΤΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ DYO 120 EURO ΕΙΧΑ ΕΧΘΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΥπόθεση για.. εξερεύνηση Οι φωτογραφίες πάντως δεν ''υπάρχουν''στο διαδίκτυο και όποια απαντάει στο profile είναι made GR. Αναμένονται επιβεβαιώσεις για service, κλπ
Υπόθεση για.. εξερεύνηση Οι φωτογραφίες πάντως δεν ''υπάρχουν''στο διαδίκτυο και όποια απαντάει στο profile είναι made GR. Αναμένονται επιβεβαιώσεις για service, κλπ
Θυμείστε μου θυμείστε μου...... Amor
Καλησπέρα , η Βαλεντίνα έχει αναφερθεί και παλιότερα όμως ακόμα δεν έχω δει κάποια κριτικη για την μικρή. Έχει πάει μαζί της κάποιος να μας ενημερώσει?
Καλησπέρα , η Βαλεντίνα έχει αναφερθεί και παλιότερα όμως ακόμα δεν έχω δει κάποια κριτικη για την μικρή. Έχει πάει μαζί της κάποιος να μας ενημερώσει?
...έχουν γραφεί και κάποιες κριτικές...πήγαινε πιο πίσω να ψάξεις. Ερασιτεχνική φάση, μέτρια πράγματα στο 50άρικο...
Ρε συ αυτη ειναι σαν την Εφη Θωδη, 30 χρονια πισω....Καλησπέρα , η Βαλεντίνα έχει αναφερθεί και παλιότερα όμως ακόμα δεν έχω δει κάποια κριτικη για την μικρή. Έχει πάει μαζί της κάποιος να μας ενημερώσει?
Σχετικά με την Βαλεντίνα θέλω να επιστήσω την προσοχή σας στο ότι κάνει ακάποτα ( τουλάχιστον στο anal όπως μου είπε η ίδια) στη τιμή των 80€!!!!!!
Βοήθεια μας!!!!!