TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΠΕΛΕΣ??????
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ!!!!!!
Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΟΠΕΛΕΣ??????
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ!!!!!!
100e την ώρα...ζηταει η μανταμ....εχει δοκιμασει κανεις??
εισαι σίγουρος γιά την δεύτερη?.........καλούλα μου φάνηκε!για την πρωτη εχει αναφερθει οτι ερχεται αλλη και με αμφιλεγομενες υπηρεσιες...
η δευτερη ,ειναι αγενης βλαχα...
με την Καρίνα δεν μοιάζει?
την δεύτερη για την οποία ρώτησες την προτείνω εγω.80 με δικό της χωρο....μονο κόλο δεν δίνει.Υπάρχει κάποια που προτείνεται ???
της ειπα οτι ειναι πολλα τα 80 και με εβρισε..εισαι σίγουρος γιά την δεύτερη?.........καλούλα μου φάνηκε!
για να μου απαντησει της ειχα στειλει καμια 20αρια μηνυματα πρωτα...μετα αφου απαντησε ,την γειωσα και εγω..γνωριζει κανεις τιποτε γιατι δεν μου απανταει
σε κατάλαβε τι παλιάνθρωπος εισαι!.......της ειπα οτι ειναι πολλα τα 80 και με εβρισε..
την δεύτερη για την οποία ρώτησες την προτείνω εγω.80 με δικό της χωρο....μονο κόλο δεν δίνει.
καμια 35ρια ρωσίδα.
μπορεί να έχει κανένα πρόβλημα υγείας άλλωστε ειναι 59 χρονώνγια να μου απαντησει της ειχα στειλει καμια 20αρια μηνυματα πρωτα...μετα αφου απαντησε ,την γειωσα και εγω..
για τις αλλαγές στις τιμές να ευχαριστήσετε κατι στουρνάρια εδω μέσα που δεν ξέρουν να τιμούν τις συμφωνιες τους!!!..Kai μενα 80 μου ειπε.Για 1 φορα ομως.Και τις ειπα 120 για 1μιση ωρα για να ριξω 2 και μου ειπε κατσε να το σκεφτω....
για τις αλλαγές στις τιμές να ευχαριστήσετε κατι στουρνάρια εδω μέσα που δεν ξέρουν να τιμούν τις συμφωνιες τους!!!..
βρε δεν λεω για εσενα!θες να μου πεις εκανα μαλακια??
Δεν δεχοταν παζαρι στα 80 και απλα τις προτινα το αντιστοιχο της ωρα γαια να ριξω 2.Που το κακο??
βρε δεν λεω για εσενα!