dinger
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 468
- Πόντοι
- 4.195
Οχι δεν τελειωνει σε κανενα απο αυτα nitro τουλαχιστον αυτο που εχω εγω τελειωνει σε 582Αυτη που τελειωνει σε 340 η η αλλη σε 194 ?
Οχι δεν τελειωνει σε κανενα απο αυτα nitro τουλαχιστον αυτο που εχω εγω τελειωνει σε 582Αυτη που τελειωνει σε 340 η η αλλη σε 194 ?
Το ξέρω φίλε αλλα η θεία όταν αρχίζει να δέχετε πολλά μυνήματα για καμια εβδομάδα σβήνει και καλά το προφίλ και μετα ανοίγει πάλι και μολις πεινάσει παραπάνω ξαναβάζει και φωτογραφίες...Αυτη που ποσταρα εγω εχεις...
ωπ!...ΚΑΙ γνωστης της οικογενειακης καταστασης...εχει γουστο,να σε χασουμε λογω γαμου..?Σωστός!εκτος αυτού έχει κ το γιο για κανα μήνα επίσκεψη από Λευκορωσία
Σε βλεπω γνωστη του θεματος συναγωνιστη ;) πίσω τρυπούλα πηρες εσυ; Κανω γκάλοπ να δω την εδωσε πουθενα την κωλάρα της ; ΧαχαχαχαχαΣωστός!εκτος αυτού έχει κ το γιο για κανα μήνα επίσκεψη από Λευκορωσία
Εγώ αυτό που θυμάμαι πιο πολύ απο αυτήν είναι το <<χύσε με στα μούτρα μωρό μου>> χαχαχαχαχαχαχα!!!!Ζήτησα δεν έδωσε! Γκουρού! Βρε μπεζεβενγκη με χεις ξεφτιλησει
...εισαι ωραιο τυπακι,γιαυτο σε πειραζω....Ζήτησα δεν έδωσε! Γκουρού! Βρε μπεζεβενγκη με χεις ξεφτιλησει
α εσυ καταφερες κ εστειλες?εμενα μου δειχνει οτι εχει πανω απο 50 αδιαβαστα μηνυματα.... :S
για να μη απανταει μαλλον δεν ειναι του χωρου οποτε….. :- :- :-
Θεια σβετλανα ναι 45αρα καλο κορμι για την ηλικια της και αμα γαμιεται το κανει σαν σκυλα ! Αλλα δεν δινει κωλο εκτος αν αλλαξε εχω να παρω καιρο
Οχι δεν τελειωνει σε κανενα απο αυτα nitro τουλαχιστον αυτο που εχω εγω τελειωνει σε 582
Παλιά καραβάνα... Είναι χρόνια στην Ελλάδα, ίσως τώρα να έχει καταφέρει και να μιλάει καλύτερα ελληνικά γιατίείχε ένα θέμα στο να εκφραστεί, όχι στο να καταλάβει.
Η Valentina, δεν ξέρω πως είναι τώρα εμφανισιακά, αν πήρε κιλά, έχασε , κλπ, αφού υπάρχει κενό 2ετιας και βάλε, αλλά βασικές πληροφορίες για την κυρία υπάρχουν στις πρώτες σελίδες του θέματος, απο σελ 3 αλλά και μετά.
Και υπάρχει όντως θέμα με τα άνευ προφύλαξης...από/για παντού από τότε και προφανώς και τώρα. Βέβαια το ποιός το δέχεται και το κάνει είναι μια άλλη ιστορία.
πολυ καλη ενημερωση φιλος....Παλιά καραβάνα... Είναι χρόνια στην Ελλάδα, ίσως τώρα να έχει καταφέρει και να μιλάει καλύτερα ελληνικά γιατίείχε ένα θέμα στο να εκφραστεί, όχι στο να καταλάβει.
Η Valentina, δεν ξέρω πως είναι τώρα εμφανισιακά, αν πήρε κιλά, έχασε , κλπ, αφού υπάρχει κενό 2ετιας και βάλε, αλλά βασικές πληροφορίες για την κυρία υπάρχουν στις πρώτες σελίδες του θέματος, απο σελ 3 αλλά και μετά.
Και υπάρχει όντως θέμα με τα άνευ προφύλαξης...από/για παντού από τότε και προφανώς και τώρα. Βέβαια το ποιός το δέχεται και το κάνει είναι μια άλλη ιστορία.