filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
100; μοοοοόνο;ε βεβαια...κατευθειαν μοιρασμα...παντως και 100 ευρω να ζητησει ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ....ωρε που παμε!!!!!!..παει, το χασαμε τελειως μου φαινεται...
100; μοοοοόνο;ε βεβαια...κατευθειαν μοιρασμα...παντως και 100 ευρω να ζητησει ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ....ωρε που παμε!!!!!!..παει, το χασαμε τελειως μου φαινεται...
Παλιά στο μάμπα κάπου πατήσια αν θυμάμαι καλά πρόσφερε μασάζ με φούλ εξτρά περιποίηση στα 30 ευρώ.φυσικά και δεν έχω δοκιμάσει ήταν απλά η περίοδος που ανακάλυπτα την τιμή καθεμιάς... ;)100; μοοοοόνο;
Η συγκεκριμενη θειτσα ;Παλιά στο μάμπα κάπου πατήσια αν θυμάμαι καλά πρόσφερε μασάζ με φούλ εξτρά περιποίηση στα 30 ευρώ.φυσικά και δεν έχω δοκιμάσει ήταν απλά η περίοδος που ανακάλυπτα την τιμή καθεμιάς... ;)
100e φουλ (πρωκτικο...2 πιτσιλιες...στομα και μαπα) ουκρανια μερια...
δε δοκιμασα ακομη το παλευω στα 80ε...
Νομίζω ότι είναι η Ίρις ή Λατίφα...έχει άλλα 2 προφίλ στο μάμπα...
Καλησπερα ειναι οπως τα λεει ο φιλος Πατησιων και Γαλατσιου μου ειχε πει μασαζ και εκτονωση.... δεν πηγα φυσικα ποτε....καθαριζε σπιτια μου ειχε πει....Η συγκεκριμενη θειτσα ;
Καλησπερα ειναι οπως τα λεει ο φιλος Πατησιων και Γαλατσιου μου ειχε πει μασαζ και εκτονωση.... δεν πηγα φυσικα ποτε....καθαριζε σπιτια μου ειχε πει....
δεν ειναι η ιρις 100%.Νομίζω ότι είναι η Ίρις ή Λατίφα...έχει άλλα 2 προφίλ στο μάμπα...
Φιλαράκι οτι είδους εκτόνωση και να είναι δεν πας ρε φιλε φίλε δεν πας...βέβαια περι ορέξεως κολοκυθόπιττα αλλά...Εκτονωση η εκτονωση ....εχει διαφορα.....
Φιλαράκι οτι είδους εκτόνωση και να είναι δεν πας ρε φιλε φίλε δεν πας...βέβαια περι ορέξεως κολοκυθόπιττα αλλά...
ειναι φιλη της Ιρις,εχουν κ το ιδιο κινητο...Νομίζω ότι είναι η Ίρις ή Λατίφα...έχει άλλα 2 προφίλ στο μάμπα...
οχι σεξ μονο ετσι ειχε πει... και οτι δεν θα βγαλει το σορτσακι που φορουσε μονο τ μπλουζακι με βυζους εξω....μου ειχε στειλε και link απο site.... μασαζ μεΕκτονωση η εκτονωση ....εχει διαφορα.....
Παλιά στο μάμπα κάπου πατήσια αν θυμάμαι καλά πρόσφερε μασάζ με φούλ εξτρά περιποίηση στα 30 ευρώ.φυσικά και δεν έχω δοκιμάσει ήταν απλά η περίοδος που ανακάλυπτα την τιμή καθεμιάς... ;)
απο μποι σκιζει 1,55 ζοριστο φανετε,,100ε ,ακριβος βγαινει ο καθε ποντος,,ρε οξωω...
Τηλεφωνο της πως βρίσκουμε;;;
α ρε στερητικο συνδρομο,,Τηλεφωνο της πως βρίσκουμε;;;
απο μποι σκιζει 1,55 ζοριστο φανετε,,100ε ,ακριβος βγαινει ο καθε ποντος,,ρε οξωω...