spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
τελος του 2013,αν θυμαμαι καλα...ΠΟΤΕ ;
τελος του 2013,αν θυμαμαι καλα...ΠΟΤΕ ;
τελος του 2013,αν θυμαμαι καλα...
...αν κλεισεις τελικα,πηγαινε εχοντας φαει ελαφρα..δεν ξερεις τι μπορεις να δεις...Α!..το σημαντικοτερο..βαλτη στα 4,ο κολος ειναι το ποιο ωραιο σημειο πανω της,και στηνεται σουπερ.Αρα και τωρα λογικα θα παιζει εκει γυρω.......τι λες να κανω την κινηση......η θα μου ζητησει παλι 90 και θα ακουσει τα πουστριλικια της....
...αν κλεισεις τελικα,πηγαινε εχοντας φαει ελαφρα..δεν ξερεις τι μπορεις να δεις...Α!..το σημαντικοτερο..βαλτη στα 4,ο κολος ειναι το ποιο ωραιο σημειο πανω της,και στηνεται σουπερ.
Γκιλφάκιας είσαι ρε; Τότε τι τα θέλεις τα μανούλια στο αβατάρ σου;Οχι ρε αδερφε ,,,,,,τι ωραια κυρια μου της ειπα , τι οτι με τρελαινει το φορεμα το μπλε.... αυτη η καριολα μου το επαιζε δηθεν..........ακουσε τα πουστριλικια της στο τελος και ρεφαρα......
εννοειται...φοβηθηκε απο τον καβλαρχο,μετα τα μπινελικια,και ειπε να παει σε αλλες παραλιες...Γκιλφάκιας είσαι ρε; Τότε τι τα θέλεις τα μανούλια στο αβατάρ σου;
παρεπιπτώντος μπήκα να δω το προφιλ της γκιλφ που λέτε και τ έχει σβήσει
ειδες τι καλοι που ειμαστε...μπραβο μαγκες!
ελα ρε μαν,σιγα...χαλαστηκες για την θεια?...αν ηταν η σταρ ελλας κατι γινεται,αλλα τετοιες απο σεπτεμβριο,θα περνουν χαρτακι προτεραιοτητας εδω μεσα...τσεκ και ενα πμ,για να σε γλυκανω...μωρε καλα κανει ο νιτρο....
Γκιλφάκιας είσαι ρε; Τότε τι τα θέλεις τα μανούλια στο αβατάρ σου;
παρεπιπτώντος μπήκα να δω το προφιλ της γκιλφ που λέτε και τ έχει σβήσει
ελα ρε μαν,σιγα...χαλαστηκες για την θεια?...αν ηταν η σταρ ελλας κατι γινεται,αλλα τετοιες απο σεπτεμβριο,θα περνουν χαρτακι προτεραιοτητας εδω μεσα...τσεκ και ενα πμ,για να σε γλυκανω...
ψάχνει για τρίτο άνθρωπο....
κανονικα...δουλεύει κόσμο αυτή...
...την ξερεις εσυ αυτη που του ειπα...την εχεις δοκιμασει ηδη... ;)Γιατρε μου γραφε συνταγες .... α β ε ρ τ α......
Δυνατή η θεία σβέτα όταν είχα πάρει παλιά αλλά δεν έδινε την πίσω πόρτα...τότε τώρα δεν ξέρω...και φυσικά χωρίς δωράκι ;)...την ξερεις εσυ αυτη που του ειπα...την εχεις δοκιμασει ηδη... ;)