επαναλαμβανω προηγουμενο ποστ:
ειναι μονιμως καυλωμενη, γουσταρει το γαμησι και γουσταρει τρελα να τα καταπινει στο τσιμπουκι...
ηταν πολυ πιο μουναρα πριν 2 χρονια, με βυζαρες 3.5 φυσικοτατες και πιασιματα γενικως, αλλα αδυνατισε και της επεσαν τα βυζια...
την εχω κοψει εδω και μηνες, διοτι δεν δεχομαι γκομενα 30+ να μην μου δινει κωλο...
απο τιμες, 100 επαιρνε, αλλα δεν κοιταγε ρολοι, οποτε ηθελα να ριξω και δευτερο, τον εριχνα με την ησυχια μου...
Περιεκτικός και ..ακριβολόγος
ο Gentleman στην περιγραφή του για την Pelagia, Samantha, Roda, κλπ.
Πληροφορίες με το παλιο brad name Natalia στις πρώτες σελίδες του νήματος (3,4) αλλά και ενδιάμεσα υπάρχει πλούσιο περιεχόμενο.
Η φωτογραφία της
αυτή που κάθεται με το μπλε φόρεμα ήταν η ποιο χαρακτηριστική προ 2ετίας περίπου.
Όχι και τραβεστί η ...super modela.
Έχει καλές προδιαγραφές και γενικώς καλό..σκαρί.
Είναι από ολίγον και μέχρι και πολύ με τα φεγγάρια της, δεν (πρέπει να) έχει στάνταρ σε υπηρεσίες, έχω ενστάσεις σε μερικά που γράφονται, είναι όμως γενικά όπως της.. κάτσει η κατάσταση.
Ότι έχει σχέση με θάλασσα, θαλασσινά, κρασί, κλπ, ποτά και...άλλα ''κεφάτα'', είναι στα ενδιαφέροντα της οπότε οι ενδιαφερόμενοι ας τα έχουν υπ όψιν. :o
Επειδή μέχρι πριν από λίγους μήνες και 70-80 μια χαρά τιμή ήταν και πλήρως αποδεκτή,ας μην μπούνε σε πειρασμό μερικοί να αλλάξουν τον κατάλογο.
Εξαιρούνται οι λακαμάδες και οι ρουφιάνοι που έτσι και αλλιώς είναι σε ειδική κατηγορία και φροντίζουν να ενημερώνουν και αυτή και οποιαδήποτε άλλη.