fortigatzas
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2007
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
δεν ξερω τη γινετε πλεον ρε συναγωνιστες αλλα το mamba εχει καταντησει ....οτι ναναι....οτι θελουν ζητανε απο χρημα...εχω αρχισει και γινομαι στουντιακιας με τις πατσαβουρες.
γινε cgας...σε ανεξαρτητες.παιζουν πολυ δυνατα μωρα,και αξιομαχα.δεν ξερω τη γινετε πλεον ρε συναγωνιστες αλλα το mamba εχει καταντησει ....οτι ναναι....οτι θελουν ζητανε απο χρημα...εχω αρχισει και γινομαι στουντιακιας με τις πατσαβουρες.
γινε cgας...σε ανεξαρτητες.παιζουν πολυ δυνατα μωρα,και αξιομαχα.
πραγματικες φιλε μου,ναι...λιγο ψαξιμο,και θα δεις...πραγματικα ανε3αρτητες???????????????????
δεν νομιζω
περιμενω pim
πραγματικες φιλε μου,ναι...λιγο ψαξιμο,και θα δεις...
ψηνεται,ψηνεται....ντοπιο,δυναμικο πολυ...Μας είχες προϊδεάσει και για δυναμικές εισόδους νέων ανεξάρτητων.. Έχουμε κάνα νέο τρισμέγιστε?
ψηνεται,ψηνεται....ντοπιο,δυναμικο πολυ...
In Spunky we trust..
In Spunky we trust..
τεσταρεται λιαν συντομως...αν περσει με επιτυχια τα κρας τεστ.. ...τοτε προχωραμε...hell yeah!!!
long live Spunky
Δε μασάει πουθενά ο Σπούνκης λέμεεε!!!ψηνεται,ψηνεται....ντοπιο,δυναμικο πολυ...
...φευγει σημερα,η βαλερια...Δώσε σπανκαρε γιατί η λεγαμενη κάηκε ήδη!
νομιζω ιταλια...Για που τόβαλε και μας αφήνει?
υπομονη...Δώσε σπανκαρε γιατί η λεγαμενη κάηκε ήδη!
Γνωρίζει κάποιος ..?
Ακουστε τωρα ιστορια με αυτη...καθουμουν για καφε στον Αλιμο οπου σκαει αυτη με ενα τρελο ξανθο φιλη...τρελενομαι μολις τις βλεπω (κορμαρες και οι δυο)μου λεει ενας φιλος που ηταν στη παρεα...εχουν ερθει με κοτερο καμια εβομαδα και που περνανε γινετε σεισμος...
Γνωρίζει κάποιος ..?
...φευγει σημερα,η βαλερια...
τεσταρεται λιαν συντομως...αν περσει με επιτυχια τα κρας τεστ.. ...τοτε προχωραμε...