ovelix1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 91
- Πόντοι
- 16
Εχει φαει κανεις εδώ;
Η ιδια δεν ειναι,ή κανω λαθος?
Εχει φαει κανεις εδώ;
η ιδια ειναι....καθε φορα που φορτωνονται πελατεια..αλλαζουν και ονομα,τα ιδια και τα ιδια..
Εχει φαει κανεις εδώ;
κ μου το παίζει κυρία κ παρθένα εμένα;;; Δε γαμιομαστε λεω γω!Πολλα χρονια πισω ενα απο τα καλυτερα διδυμα με τη Νικολ την milf απο Ουκρανια...η συγκεκριμενη εχει παρει αρκετα κιλα λογω ποτου αλλα εχει ποδαρες φοβερο κωλο και τα κανει ολα στο τσακιρ κεφι...νομιζω πως ακομα σε εναν Πριαμο δεν λεει οχι...
της βγαζεις κυριλε ενστικτα....δωστης το λινκ της υπογραφης μου...στα 4,ολη νυχτα θα την εχεις...κ μου το παίζει κυρία κ παρθένα εμένα;;; Δε γαμιομαστε λεω γω!
γιατι χτυπιεσαι,αδερφε?....
δεν χρειαζεται..κατι τετοιες πιπες,μου γραφουν και μενα κατα καιρους...πως σκατα να σου δειξω τη συνομιλια στο μαμπα για να δεις γιατι χτυπιεμαι!
η ιδια ειναι....καθε φορα που φορτωνονται πελατεια..αλλαζουν και ονομα,τα ιδια και τα ιδια..
ΣωστόςΚαι επειδή ποιο πίσω έγινε και μια αναφορά για ενημέρωση κλπ...δεν είναι πλέον τόσο εύκολο όσο παλιότερα γιατί έχει αναχωρήσει μεγάλος αριθμός από ρωσσομούνες και τελευταίως λόγω και των εκτάκτων γεγονότων πήρε η..μπάλα και τις Ουκρανέζες.
Πλέον θέλει και κόπο και χρόνο εκτός από..τρόπο, πολύ περισσότερο από πριν, οπότε δεν σηκώνει και πολλά πολλά..καψίματα. Για αυτό προσεκτικότερα απ όλους να μην λακίσουν και όσες λίγες ξέμειναν στην χώρα μας . Άντε γιατί...βαρέθηκα τις...οικιακές βοηθούς και τις νοσοκόμες. που είναι μόνιμα online. Όποιος ..αντέχει και του αρέσουν και οι κατηγορίες 40+ και μπορεί να θυσιάζει Σαβ/κα που παίρνουν αυτές ρεπό... ας μπει στον κόπο και όλο και κάτι θα βγάλει.
Ας μην αρχίσουν όμως τα pm γιατί δεν έχω να πω κάτι ποιο συγκεκριμένο ούτε και να..προτείνω. Όταν και αν υπάρξει ενδιαφέρον που να αξίζει ..κάτι θα κάνουμε.
Τα σέβη μου
κ μου το παίζει κυρία κ παρθένα εμένα;;; Δε γαμιομαστε λεω γω!
Ναι αλλα επιμενει πως το σωμα ειναι δικο της και να τρεχω στου ιβισκους μεσημεριατικα στα τυφλα δε λεει...Η πρώτη θέλει 100 για 2 φορές χωρίς λωκό. Δεν έχω πάρει. Οι φωτο ΔΕΝ είναι δικιές της (μου το είπε)