Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Το ίδιο και τα γυαλιά που φοράει στις φωτογραφίες...Τι ντεκαβλέ όνομα και αυτό..
Το ίδιο και τα γυαλιά που φοράει στις φωτογραφίες...Τι ντεκαβλέ όνομα και αυτό..
αυτη ειναι μουφα που κοιταει να σου φαει λεφτα με..καρτουλες..
αυτη τι λει ρε παιδια μου εστειλε αυτο:
Erasmia
καλησπερα κουκλε,εγω κανω σαιμπερ σεξ με 25 ευρω για δυο ωρες,μεσω σκαιπ καμ,για δυο ωρες,!κοντα ερχομαι μετα απο γνωριμια στο σκαιπ να σε γνωρισω πρωτα,και κοστιζει 60 ευρω για δυο ωρες παλι οσο αντεξεις,με ενα πισοκωλητο,σε δικο μου χωρο,εαν θες μου λες!φιλακια!
φανταζομαι,για πλακα ρωτας...ποια ειναι αυτη?...
...με ενα πισωκολλητο?....
Erasmia
καλησπερα κουκλε,εγω κανω σαιμπερ σεξ με 25 ευρω για δυο ωρες,μεσω σκαιπ καμ,για δυο ωρες,!κοντα ερχομαι μετα απο γνωριμια στο σκαιπ να σε γνωρισω πρωτα,και κοστιζει 60 ευρω για δυο ωρες παλι οσο αντεξεις,με ενα πισοκωλητο,σε δικο μου χωρο,εαν θες μου λες!φιλακια!
αυτη ειναι μουφα που κοιταει να σου φαει λεφτα με..καρτουλες..
αξιογαμητο δειχνει....Εχει φαει κανεις εδώ;
ψηλη ειναι,μενει παγκρατι αλλα δυστυχως δε παιζει με μενα τουλαχιστον ενω εκανα κ προσφορα μεταξυ αστειου σοβαρου δεν ανταποκριθηκε,αυτα....αξιογαμητο δειχνει....
...ανεβασε προσφορα,και μολις δεχτει πες,παρα τα παπαρια μου τωρα...χαχαχαχαχαχαχαχαχααχψηλη ειναι,μενει παγκρατι αλλα δυστυχως δε παιζει με μενα τουλαχιστον ενω εκανα κ προσφορα μεταξυ αστειου σοβαρου δεν ανταποκριθηκε,αυτα....
της μλησες?...κολοπαδαραααααααααααααααα!!!!!!!!χαχαχαχαχα σωστοοοοος!εχει μια φωνουλα η ατιμη σε καυλωνει με τη μια!
ε αντε,βαλε λιγο το χερακι στην τσεπη...μην εισαι τσιγκουνης....στο τελος θα γαμησεις ΤΟ ΜΟΥΝΙ...τυφλα να εχει η βαλερια....χαχαχαχαχαχαχαχαχναι ρε συ!τι μπρικια κολλαμε?αλλα σου λεω με μενα ενω ξεκινησε να βρεθουμε και και και τελικα τιποτα κ οποτε την επαιρνα δε το σηκωνε,εχω και facebook αλλα τι να λεει ουτε εκει μιλαει
...και ειπε οιχ?....τι στο καλο...χρυσο μουνι θα εχει φαινεται....παιδι μου της ειπα 200 κ καλα μου περισευουν να παμε να της ψωνισω....τιποτα!βαλερια αχχχχχχχχχχ να υπηρχε αυτο το μουνι οταν ημουν ανετος οικονομικα!
ε αντε,βαλε λιγο το χερακι στην τσεπη...μην εισαι τσιγκουνης....στο τελος θα γαμησεις ΤΟ ΜΟΥΝΙ...τυφλα να εχει η βαλερια....χαχαχαχαχαχαχαχαχ
μακριααααααααααααα.............μονο με καρτες δουλευει!
Erasmia