- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
δεν έχω δει αγγελία της σε κάποιο από αυτά
έχεις κάποιο λινκ ;
έχεις κάποιο λινκ ;
δεν έχω δει αγγελία της σε κάποιο από αυτά
έχεις κάποιο λινκ ;
αυτα......
πάντως η συγκεκριμένη μου θυμίζει μια μιλφάρα που έρχεται στο γυμναστήριο με κάτι κωλάν και θέλω να τη σκίσω...
πες μου σε ποια περιοχη ειναι το γυμναστηριο για να σου πω αν ειναι αυτη!!!!
όχι δεν είναι η ίδια, απλά μοιάζουν πολύ ;)
πάντως δεν δίνει γλωσσόφιλα, κακό αυτό
φωτο μπορω να ανεβασω απο την κοπελα ετσι μια ποιο κοντινη?το προσωπο της δεν θα φαινετε....αν και το εχει δημοσιευσει στο mamba βεβαια αλλα anyway....τελικα μπορω?
αυτη τι λει φιλοσ αξιζει? 100 ολα τα παντα για 1 ωρα
Καλά να χρειαζότανε να ψάξεις όλο το θέμα από την αρχή. Αλλά 4-5 σελίδες ποιό πίσω αν πήγαινες γίνεται (ξανά) εκτενής αναφορά στην κυρία καθώς πρόκειται για παλιά ''ιστορία'' που είχε κατά κάποιο τρόπο..αποσυρθεί και επανήλθε.
Σελίδα 421
αυτη τι λει φιλοσ αξιζει? 100 ολα τα παντα για 1 ωρα
Και αμα γινει 1,5 ωρα ευκολα γινεται και 2.... ;)Δεν ξέρω αν θα την επιλέξεις, εγώ μάλλον μέσα στη βδομάδα θα τη συναντήσω..
Αλλά για να μην τους πιάνει όλους από όπου θέλει...
Είναι 100 full για 1,5 ώρα... ;)
50 την ώρα έκανε δε ξέρω για 2ωρο. Τα πάντα υπόσχεται, της ζήτησα έξτρα φώτο δεν έδινε δεν πήρα. Ετούτο το παζαρεψα στα 100 για 2ωρες αλλα στο τέλος μου έκανε πισω. εχει κανείς εμπειρία?
το ίδιο κ εδώ. μου είπε ότι δεν είναι δικιά της η φωτό κ της ζήτησα50 την ώρα έκανε δε ξέρω για 2ωρο. Τα πάντα υπόσχεται, της ζήτησα έξτρα φώτο δεν έδινε δεν πήρα
το ίδιο κ εδώ. μου είπε ότι δεν είναι δικιά της η φωτό κ της ζήτησα
μου αρνήθηκε κ δεν έκλεισα ραντεβού
προκειται για το δευτερο προφιλ της Βαλεντίνας. Ετούτο το παζαρεψα στα 100 για 2ωρες αλλα στο τέλος μου έκανε πισω. εχει κανείς εμπειρία?