ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Το σκυλακι αυτο παιζει μπαλα ;
πάντως γενικά πολλές είναι αυτές που δεν δίνουν φωτογραφίες πραγματικές.
Η Βαλεντίνα είναι δοκιμασμένη και στα 80 όλα μέσα, είναι νομίζω μία αξιόπιστη
είχα σκοπό να βρεθώ μαζί της, μάλιστα την είχα πάρει και τηλέφωνο όμως όποιος διαβάσει στις αρχικές σελίδες του thread ίσως μπει σε δεύτερες σκέψεις. Υπάρχει καταγεγραμένο οτι έχει κάνει ακάποτα γαμήσια από όλες τις τρύπες κάτι που το θεωρώ βόμβα στο πούτσο μου αν βρεθώ μαζί της. Το γράφω γιατί πολλοί εδω μέσα δεν έχουν την υπομονή να ψάξουν και θεωρώ πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε όλες τις πτυχές.
το profile που εμφανίζεται σαν βαλεντίνα, υπάρχει?προκειται για το δευτερο προφιλ της Βαλεντίνας
τη δοκιμασε κανενας συναθλητης? ψηνομαι και γω για ιριςαυτη τι λει φιλοσ αξιζει? 100 ολα τα παντα για 1 ωρα
ρε σεις,κανενα τηλεφωνο παιζει για την ιρις...?τη δοκιμασε κανενας συναθλητης? ψηνομαι και γω για ιρις
Αμερε σεις,κανενα τηλεφωνο παιζει για την ιρις...?
σταρ ελλας η κοπελα ..καλησπερα ιρισ πωσ τι βρισκουμαι και εχει ορεο σομα στη φωτογραγια . απο κοντα ειναι τοσο ομορφη?
τελικα............Μάπα το Μαμβα μου φαίνεται,,,,,,,,,,,,,,,
μολις πεσει μαρουλι,θα γινει καταδρομικη...καλημερα σε ολους. τελικα αυτη την ιρις την δοκιμασε κανενας?
Ψηνομαι να δοκιμασω την Βαλεντινα,Μασα πως την λενε!τι λετε αξιζει η οχι???
Πριν 4 χρόνια που την είχα πάρει εγώ σιωπηλή, πολύ πρόθυμη, ακούραστη από όλες τις τρύπες χωρίς να κοιτάζει την ώρα. Στα μείον μεγάλη χαλαρότητα μπρος και πίσω και βέβαια τα ακάποτα που έχουν αναφερθεί πολλές φορές. Εμφανισιακά μια χαρά ρωσίδα νοικοκυρά, αλλά αυτό είναι λίγο υποκειμενικό. Σε καμιά περίπτωση μην δεχτείς πάνω από 80 ευρώ, μην σου πω και 50. Ενημέρωσε μετά να μάθουμε και εμείς τι κάνει η παλιοσειρά μετά από τόσα χρόνια... ;)
αυτο με τα ακαποτα ισχυει οντως?αυτο μονο με προβληματιζει...!!!