ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
η κυρια το ασκει το επαγγελμα ;
Καλημερα καλη εβδομαδα. Μαθαμε τιποτα καινουργια γιαυτη τπου ξαναεμφανιστηκε? Την Ουκρανη που εχει και μια αδελφη. Τις ειχα παρει και περασα μελι.
ανερχόμενο αστέρι ?
η κυρια το ασκει το επαγγελμα ;
Αναζητώ: Φλερτ,,,Θέλω να βρω: Θα βρω!αυτόν που θέλω... δεν βιαζόμαστε...
Καλημερα καλη εβδομαδα. Μαθαμε τιποτα καινουργια γιαυτη τπου ξαναεμφανιστηκε? Την Ουκρανη που εχει και μια αδελφη. Τις ειχα παρει και περασα μελι.
www.mamba.ru/mb1228400159/album_photos?album_id=1228400160#closed]http://www.mamba.ru/mb1228400159/album_photos?album_id=1228400160#closed[/url]
Ρε μάγκες τώρα το είδα.... Πω! Η Όλγα επέστρεψε!!!
Μεγάλο απωθημένο. Στους "δίπλα" με το όνομα Latifa..
Την είχα δώσει εγώ εδώ ως Κική από το mamba και μου είχαν πει να τη βγάλω γιατί δεν έγραφε πουθενά ότι είναι του επαγγέλματος. Μετά από λίγες μέρες εμφανίστηκε από μόνη της στους "δίπλα" με διθυράμβους. Δεν κατάφερα τελικά να τη συναντήσω γιατί είχε ανεβάσει και την τιμή της στα 170 την ώρα. Χάθηκε για κανα 2 χρόνια και επέστρεψε...
Εγώ πάντως με το που επιστρέψω θα την συναντήσω...
Τσιμπήστε και μια παλιά της φωτό... ;)
www.mamba.ru/mb1228400159/album_photos?album_id=1228400160#closed]http://www.mamba.ru/mb1228400159/album_photos?album_id=1228400160#closed[/url]
Ρε μάγκες τώρα το είδα.... Πω! Η Όλγα επέστρεψε!!!
Μεγάλο απωθημένο. Στους "δίπλα" με το όνομα Latifa..
Την είχα δώσει εγώ εδώ ως Κική από το mamba και μου είχαν πει να τη βγάλω γιατί δεν έγραφε πουθενά ότι είναι του επαγγέλματος. Μετά από λίγες μέρες εμφανίστηκε από μόνη της στους "δίπλα" με διθυράμβους. Δεν κατάφερα τελικά να τη συναντήσω γιατί είχε ανεβάσει και την τιμή της στα 170 την ώρα. Χάθηκε για κανα 2 χρόνια και επέστρεψε...
Εγώ πάντως με το που επιστρέψω θα την συναντήσω...
Τσιμπήστε και μια παλιά της φωτό... ;)
Εγω παντως που μιλησα,στα ΑΓΓΛΙΚΑ,μου ειπε 100 για μιαμιση ωρα,αλλα μαλλον δεν θα την τιμησω καθοτι μου φαινεται ξεπετα.
Απαντάω από την ηλιόλουστη Λισαβόνα γιατί έχει και αγώνα μη ξεχνιόμαστε... ;)
Δεν είπα ότι η γκόμενα βιάζει.. Ούτε ότι μιλάει Ελληνικά. Συμφωνώ με τον Nitro απόλυτα και τον εμπιστεύομαι σε αυτά που λέει.. Μίλησα για απωθημένο καθότι δεν τη συνάντησα τότε. Και δεν θέλω να αφήνω τα απωθημένα μου..
Σας αφήνω κύριοι μπας και κάνουμε κανά θαύμα εδώ αν και δεν το βλέπω.
αν κ βαζελος..καθοτι μου σε συμπαθης με αυτα που κατα καιρους γραφεις εδω περα,καλη τυχη στη μπαοκαρα ..αν κ με τον μυρωδια τον στεφενς στον παγκο,δυσκολο το βλεπω..
εκτος απο το να κανεις ερωτησεις συνεχως,πες μας και ποιες εχεις σκισει εσυ...]
Το εχει σκίσει κανεις συναδελφος αυτο ;;;;
εκτος απο το να κανεις ερωτησεις συνεχως,πες μας και ποιες εχεις σκισει εσυ...
πολυ σωστα
xaxaxaxaxaaxaxaxaxaxa και κομμα ακομα θα ελεγα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Και πρέπει να μπούνε όλοι στην κατηγορία των ηρώων και να παρασημοφορηθούν με τον σταυρό ανδρείας. Γιατί άν άντεξαν τόση ''ομορφιά'' τσαχπινιά και χάρη τότε είναι πραγματικά ατρόμητοι... όχι από το Περιστέρι
Πως το έλεγε ο Λιακόπουλος?? Ζούνε ανάμεσα μας.