glykopsolis
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
σου έδωσε τιμές γραφείου, αν γουστάρεις παζάρεψε την και θα πέσει η τιμή
Ναι αμέ......μου πρότεινε 40 λεπτα 200e με ολα ( και anal ) ......
σου έδωσε τιμές γραφείου, αν γουστάρεις παζάρεψε την και θα πέσει η τιμή
Αυτη εχει κοψει αλυσίδα κανονικά ,
1 ωρα 200 , 2 ωρες 350 και +100 anal
κανε βρε παιδι μου το ψυχικο και παρτην,θα βαλεις και ενα 70αρι στην τσεπη,βαλε και σακουλα εν αναγκη]
Εχουν αποθρασυνθει εντελώς, 70 /ωρα μου ειπε τα κλασσικα μονο...... :2fu nny:
Αυτη εχει κοψει αλυσίδα κανονικά ,
1 ωρα 200 , 2 ωρες 350 και +100 anal
οταν παει 100 τα ξαναλεμε...META AΠΟ ΛΙΓΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ 300 ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕ ΑNAL TOΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΤΑ 200 ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΗΣ....ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ....
]
Δε θυμαμαι αν εχει ξαναναφερθει , γνωριζουμε κατι για αυτην ?
Γιατι προσοχη,,,η Ναταλια ειναι με τη αιμοροιδα?
με αυτην με πολυ προσοχη...και αν καποιος εχει βγει μονο με πμ λεπτομερειες και μονο αν εχει βγει
Γιατι προσοχη,,,η Ναταλια ειναι με τη αιμοροιδα
Ναι ειναι παλια ιστορια εδω....ειχε μια αιμοροιδα τοτε ./..εννοειται οτι ειναι αθλητρια που πηγαινοερχεταιΔηλαδη?
Ειμαι και ξανθος παναθεμα με
Δεν ξερεις οτι οι Ρωσιδες ειναι ψωναρες και απο μυαλο και νοοτροπια οι 8 στις 10 ειναι φελλοι στην θαλασσα.Ας οψονται οι γαμικοι Ελληνες που τις κανανε Limit upκαλα οι σαυρες του μαμπα ζουνε σε δικο τους κοσμο;τι ειναι αυτα τα λεφτα που ζητανε;
δεν πανε καλα.Κανα 2 μου εχουν στειλει μονες τους τον τιμοκαταλογο 150 γιουρια.Δεν ξερεις οτι οι Ρωσιδες ειναι ψωναρες και απο μυαλο και νοοτροπια οι 8 στις 10 ειναι φελλοι στην θαλασσα.Ας οψονται οι γαμικοι Ελληνες που τις κανανε Limit up
Δεν ξερεις οτι οι Ρωσιδες ειναι ψωναρες και απο μυαλο και νοοτροπια οι 8 στις 10 ειναι φελλοι στην θαλασσα.Ας οψονται οι γαμικοι Ελληνες που τις κανανε Limit up
]
Εχουν αποθρασυνθει εντελώς, 70 /ωρα μου ειπε τα κλασσικα μονο......
κανει καλο μασαζ,ειναι επαγγελματιας και ολο μεσα,αλλα ειναι χοντρη και καμια 50αρια..πηδημα δεν δοκιμασα...μου εγραψε για 50 ευρο... Εχει δοκιμασει κανεις;
://
σιγά μην της κάτσω για ένα πενηντάρικο. να σκάσει τουλάχιστον κατοστάρικο να παω να το ακουμπήσω σε καμιά νέλη μετά μπας και στρώσωμου εγραψε για 50 ευρο... Εχει δοκιμασει κανεις;