PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
μου εγραψε για 50 ευρο... Εχει δοκιμασει κανεις;
Καλά είναι πάρτα...
Ειναι παααααααρα πολυ χοντρη μονο για λατρεις του ειδους!!! Πολυ καλο μασαζ ναι και παρα πολυ καλη πιπα αλλα μονο για αυτο τιποτα αλλο!!! Θα αξιζε μονο για 40 σε χωρο της για μασαζ και πιπα μονο!!!και παλι με κλειστα τα ματια!!!Από κοντά θα έλεγα ότι εκτός από χοντρή είναι και αρκετά ατσούμπαλο το σώμα της και εννοείται πολύ χαλαρό. Τα μάτια της τουλάχιστον είναι όντως πολύ ωραία όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και η πίπα καλή. Το υπόλοιπο σεξ δεν είναι διεκπεραιωτικό αλλά δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο. Αν σε δελεάζει το ψιλοερασιτεχνικό του πράγματος, τα 50 ευρώ και θέλεις να δοκιμάσεις τα όρια της στύσης σου πήγαινε, κατά τα άλλα υπάρχουν καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρήματα.
λίγα σου δίνειμου εγραψε για 50 ευρο... Εχει δοκιμασει κανεις;
ρε φιλε μεσα στην κριση με 650 βασικο μια χαρα ειναι τα 50. Λεω να τα παρω....λίγα σου δίνει
μολις μου απαντησε: nai mia ora 130 2 ores 200. Και κανει την δυσκολη να ριξει την τιμημιλφ οχι αναλογο με τα λεφτα που ζηταει...κατι τετοιο θυμαμαι εγω.
150 μου ειπε αυτη...αρα υπαρχει δυνατοτητα κ για πιο χαμηλα...τους εχει επιβαλει τιμοκαταλογο ο Στουρναρας. Δεν εξηγειται διαφορετικα..
Τις ιδιες τιμες και αυτη
Nadia
mia ora 130 2 ores 200
150 για ποση ωρα. Γιατι οπως βλεπεις μου ζητησε 130 στην 1 ωρα και 200 στις 2 ωρες....150 μου ειπε αυτη...αρα υπαρχει δυνατοτητα κ για πιο χαμηλα...
ρε παλικαρια μην τις καλομαθαινετε.αυτη τη στιγμη υπαρχει ενα αστερι που με 50 κανει τα παντα αλλα το παιζει οτι δεν το κανει για επαγγελμα...οταν το βαρεθω να το θα στειλω λεπτομερειες...ψαξιμο θελει και υπομονητους εχει επιβαλει τιμοκαταλογο ο Στουρναρας. Δεν εξηγειται διαφορετικα..
Τις ιδιες τιμες και αυτη
Nadia
mia ora 130 2 ores 200
βαριεσαι γρηγορα;ρε παλικαρια μην τις καλομαθαινετε.αυτη τη στιγμη υπαρχει ενα αστερι που με 50 κανει τα παντα αλλα το παιζει οτι δεν το κανει για επαγγελμα...οταν το βαρεθω να το θα στειλω λεπτομερειες...ψαξιμο θελει και υπομονη
εξω δεξιαΣιγουρα εχουν γραφτει πληροφοριες για αυτην αλλά δεν τις βρισκω. Μπορει να μου θυμησει καποιος τι παιζει;
Μην ασχολησε με τη κοπελια...εγω τι ρωτησα αν ειναι αυτη στις φωτο και μου ειπε οχι...τοτε τις λεω αν δε μου στειλεις κανονικες φωτο ραντεβου δε γινετε..και μου εστειλε στο μαιλ μου και ηταν τελειως αλλη κοπελα...ασε που επεσε και στα 100ε....150 μου ειπε αυτη...αρα υπαρχει δυνατοτητα κ για πιο χαμηλα...
φουνταριστος μου λειπειεξω δεξια
μολις μου απαντησε: nai mia ora 130 2 ores 200. Και κανει την δυσκολη να ριξει την τιμη