pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
εμενα μου ειπε 150 μια ωρα φουλ σερβις...ολογος????για τα 200 ευρα λεω...
εμενα μου ειπε 150 μια ωρα φουλ σερβις...ολογος????για τα 200 ευρα λεω...
εμενα μου ειπε 150 μια ωρα φουλ σερβις...
Πόσα SMS?το θέμα δεν είναι το πόσα θέλει αλλά το ότι είναι τόσο στόκος στο μυαλό που δεν θα βγάλεις άκρη μέχρι να κλείσεις...
έκανα το λάθος για outcall και εγινε το έλα να δεις
Πόσα SMS?
Aν ξεπέρασες τα 20 τότε περαστικά σου!!!!
Εμένα αυτό είναι το ρεκόρ μου
Ωχ......πρέπει να αλλάξεις γειτονιά?ρε μλκ τι ζώο είναι αυτό? που να πας να γαμήσεις μετά ? πως θα συνεννοηθείς για κώλο ? θα σηκώσει τον κόσμο στο πόδι
Ωχ......πρέπει να αλλάξεις γειτονιά?
Υ.Γ. Για αυτό δεν μπήκα καν να διαπραγματευτώ....
Από την 1η φράση της κατάλαβα!!!!!
το επίπεδο Αγγλικών της είναι σε κραυγές της ζούγκλας...αν καταφέρω να την πηδηξω σήμερα θα είναι ένας ακόμα άθλος
Lejla
sorry
Ni
what?
Лейла
u want come to me
Ni
where r u?
Лейла
i live hotel
Ni
yes witch hotel?
Лейла
ok
ρε μλκ τι ζώο είναι αυτό? που να πας να γαμήσεις μετά ? πως θα συνεννοηθείς για κώλο ? θα σηκώσει τον κόσμο στο πόδι
χαχαχαχαχα εμενα ειπε να παμε παραλια μαζι!ποιό είναι το hotel Οκ γαμώ την πουτάνα μου?
Θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός για την εμπειρία σου???
από την αρχή μου ζήτησε skype (μιλάγαμε από mamba) στο skype δεν είχε ανοίξει εκείνη κάμερα αλλά δεν καταλάβαινε και τι της έλεγα γιατί μιλούσα γρήγορα λέει και με έβαλε να γράφω...
μετά μου ζήτησε τηλέφωνο και μου ζήτησε να την πάρω να συνεννοηθούμε...
αφού της είπα για outcall της έστειλα διεύθυνση και τηλέφωνο ξενοδοχείου...
μου λεει δωμάτιο? λέω δωμάτιο θα σου στειλω σε μισή ώρα ...λέει όχι τώρα!!!
μα λέω δεν είμαι εκεί είμαι σπίτι μου....ααα λέει η διαύθυνση και το τηλέφωνο που έστειλες ειναι του σπιτιού σου?.....
οχι λέω του ξενοδοχείου...μου λεεί γράφτα μου απλά δεν καταλαβαίνω....
προσπαθώ να εξηγήσω μου λεει θα πληρώσεις ταξί? λεώ φυσικά ...ε τότε να με περιμένεις έξω λέει...λεω οκ τοτε παιρνουμε δωματιο μαζί...
λεέι οκ και μετα στελνει μηνυμα sorry αν θες έλα στο ξενοδοχείο μου....και με παιρνει κ τηλεφωνο λέγοντας μου πως αν επιμένω να έρθει εκείνη...
ρε τι πράμα είναι αυτό ???... επίπεδο μιλαμε βουνό καραγκούνα
Κατάλαβα....όποιος κλείσει...πρώτα θα την τραβήξει ένα χέρι ξύλο και μετά ένα χέρι πούτσο!!!
Στο 1,68 χωρίς παπούτσια ,γύρα στα σαράντα μελαχρινή γλυκιά με ωραία μάτια...μετά αρχίζουν τα δύσκολα.. πεσμένο στηθάκι 2άρι κοιλίτσα, άκωλη, με ψηλά όμως πόδια και πατούσες με κότσι...
παρουσιάζεται φορώντας πλήρη εξάρτηση ,ψηλές κάλτσες εσώρουχα γόβες και νεγκλιζέ...
έχει ωραίο δωμάτιο με ευρύχωρο μπάνιο...
ξεκινάει με δύο ερωτήσεις...α) σαρεσει να σου κανω μασάζ στον προστάτη και β) αν γουστάρεις στραπονάρισμα....
τελικά έφερε παιχνίδια της τα βαλα στον κώλο και αυτά και τα χέρια μου μόνο τα πόδια άφησα απέξω...κοινώς τα πήρα όλα σε μιάμιση ώρα με 150 και με cim ...δεν αξίζει ευρώ παραπάνω και φυσικά δεν είναι ct με την καμία...καλούλα είναι η κακομοίρα που την παλεύει μόνη της απ'οτι κατάλαβα να την βγάλει ...με θετική διάθεση αν πας περνάς καλά ...επίπεδο service Νάντια, Ανίτα με δόσεις PSE hard αφού αντέχει σε anal riming ...πίπα μέτρια χωρίς χέρια γλύφει ότι βρει σε ακτίνα 40 εκατοστών και της αρέσει να της τσιμπας τις ρόγες...αν δε φτάσει στο σημείο να σε πιπώνει και να τις τραβάει μόνη της την έχεις φθάσει στα όρια της...
υπομονή μέχρι να πας χρειάζεται και καλή διάθεση ...τα υπόλοιπα έρχονται
αυτη επιμενει στα 150 ...ειναι τοσο καλη πια?
αν δεν κάνω λάθος έχει αναφερθεί ότι δεν είναι δικές της οι φωτογραφίες η αυτή έλεγε ότι δεν είναιΠολλά προφίλ είναι η Σβέτα έχει αναφερθεί αρκετά, πιο πίσω.
150? ωρα η 2ωρο