giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.049
- Πόντοι
- 1.706
Και δεν λέει και πολλά από σώμαΤι της δώσατε να πιει χαχαχα
Τη νόμιζα πιο όμορφη
Και δεν λέει και πολλά από σώμαΤι της δώσατε να πιει χαχαχα
Ποια είναι γιατί δεν έχω την εφαρμογή και δεν μου τη βγάζει
Για ποια κορασίδα μιλάμε δεν κατάλαβα;Ηρθε περυσι σαν ουκρανη προσφυγας κι εμενε σ ενα σπιτι στο Γαλατσι. Εχει μεγαλη προιστορια εδω . Παλια εμενε σε κοινοβια στην Βουλα, μετα εκανε τουρ Μεση Ανατολη κλπ. Μπορει να ειναι τωρα εδω ή να πηδιεται στην Ευρωπη. Επικινδυνη για αρρωστιες. Ψηλη και αβυζη
Για ποια κορασίδα μιλάμε δεν κατάλαβα;
Κατάλαβα ακαποτα φουλMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
παει κι αυτη .....το εχασε τελειωςΑφήνω αυτό εδώ και περιμένω εντυπώσεις
Μου απάντησε εμένα λέγοντας ότι είναι συγγραφέας στην θεσ/νίκη και οτι ειναι στο σαιτ για κουβέντα και γνωριμίες με καινούρια άτομα.. Όταν της είπα για δωράκι είπε ότι δωράκια δέχεται μόνο από τους δικούς της... χαχαMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Έχουμε πληροφορίες. Μου έκανε λαικ, της απάντησα, το διάβασε αλλά μετά σιωπή
Ξέρουμε τίποτα για αυτή; Μου έστειλε το ινστα της με το καλησπέρα.Jenny, 33 ans, Grèce, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 30 - 41 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Jenny, 33 ans, Grèce, Athènes, Cancer, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 30 - 41 ans.www.mamba.ru
Και εμένα μου το έδωσε το ινστα, βλέπω ανεβάζει φώτο κάνει παιχνίδι από εκεί φαίνεται..Ξέρουμε τίποτα για αυτή; Μου έστειλε το ινστα της με το καλησπέρα.Jenny, 33 ans, Grèce, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 30 - 41 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Jenny, 33 ans, Grèce, Athènes, Cancer, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 30 - 41 ans.www.mamba.ru
Galina Στο σπίτι της Πειραιά. Τίμιο γαμησι από παντού στο 50ρικο και χωρίς κωλο πέφτει άνετα στα 30. Δίκανο μιας ώρας χωρίς ρολόιΣυνάδελφοι και συναγωνιστές πείτε γκράνι της δουλειάς παρακαλώ πολύ.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αν μάθεις φίλε δώσε φως. Δείχνει ωραίο κορίτσιMamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Έχουμε κάποια πληροφορία; Μείναμε ότι κάνει συναντήσεις, αλλά δεν έχει απαντήσει στην ερώτηση μου για δωράκι και πρόγραμμα
Galina Στο σπίτι της Πειραιά. Τίμιο γαμησι από παντού στο 50ρικο και χωρίς κωλο πέφτει άνετα στα 30. Δίκανο μιας ώρας χωρίς ρολόι
Mamba - vos nouvelles dates sont ici
Application et site de rencontres gratuits. ❤️ Relations sérieuses avec des gars et des filles du monde entier. 40 millions d'hommes et de femmes vous attendent sur Mamba. Inscription!www.mamba.ru
Η κόρη δεν είναι της δουλειάς; Μένουν μαζί;Εάν έπαιζε μπάλα κ η κορούλα θα ήταννν καλά αλλά εντάξει κ τα 30 η 40 δεν είναι άσχημα
Οχι δεν είναιΗ κόρη δεν είναι της δουλειάς; Μένουν μαζί;
Εάν έπαιζε μπάλα κ η κορούλα θα ήταννν καλά αλλά εντάξει κ τα 30 η 40 δεν είναι άσχημα
Φίλε καλο το γκραννυ, αξίζει?Εάν έπαιζε μπάλα κ η κορούλα θα ήταννν καλά αλλά εντάξει κ τα 30 η 40 δεν είναι άσχημα
Για Γκρανι ΝΑΙ και στις τιμές που είπαμε αφού μπορείς να κάτσεις όσο θες , δεν βάζει όριο η Γκαλίνα και γουστάρει το γαμησι.Φίλε καλο το γκραννυ, αξίζει?