Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
Αυτη ηταν εδω πριν 3-4 χρονια ,προ covid...που την ξεθαψατε?ειναι της δουλειας εχει γινει αναφορα στο κοντινο παρελθον
Αυτη ηταν εδω πριν 3-4 χρονια ,προ covid...που την ξεθαψατε?ειναι της δουλειας εχει γινει αναφορα στο κοντινο παρελθον
μην την παρω στο λαιμο μου αλλα αν θυμαμαι καλα ειχε ανοιξει κουβεντα περι μη χρησης σκουφουΠερίεργο πάντως με τόσο μικρό εύρος ηλικίας!!! Κάποιος που το έχει σπρώξει το κορίτσι ας δώσει περισσότερες πληροφορίες ρε παιδιά!! Στις φωτογραφίες δείχνει πολύ όμορφη
μιλα θα στο δωσει πολυ ευκολ
Μίλησα κατευθείαν στο viberμαζι της.εχω βρεθεί αρκετές φορές στο παρελθόν.μου είπε πως έχει σχέση.....μάλλον παπατζιλικια δηλαδήμιλα θα στο δωσει πολυ ευκολα
έχουμε τηλέφωνο, αρχηγέ;Όχι απλά το πάει μόνο. Με όποιο τρόπο μπορείς να φανταστείς...
Τη βλέπω όμως ότι δεν απαντάει, κρατάει αποστάσεις..δεν ξέρω μήπως κάτι άλλαξε;Όχι απλά το πάει μόνο. Με όποιο τρόπο μπορείς να φανταστείς...
Φίλε δεν νομίζω γιατί ήταν πριν 4 χρόνια περίπου που είχε πρώτο έρθει. Θα δω και αν υπάρχει σου στέλνω. Είναι Ελλάδα καταρχήν?έχουμε τηλέφωνο, αρχηγέ;
αυτή λέει ότι είναι από ένα χωριό έξω απο την Θεσσαλονίκη, άνεργη και γράφει ποίηση. Το κινητό το δίνει χθες αλλά δεν νομίζω να παίζει συνάντηση κτλ κτλ...Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!www.mamba.ru
Έχουμε πληροφορίες. Μου έκανε λαικ, της απάντησα, το διάβασε αλλά μετά σιωπή
Εμείς οι χαμουρτζιδες δεν έχουμε άποψη...αυτή λέει ότι είναι από ένα χωριό έξω απο την Θεσσαλονίκη, άνεργη και γράφει ποίηση. Το κινητό το δίνει χθες αλλά δεν νομίζω να παίζει συνάντηση κτλ κτλ...
κάνει ακόμα ραντεβού ή έχει σταματήσει?Όχι απλά το πάει μόνο. Με όποιο τρόπο μπορείς να φανταστείς...
Δεν έχω ιδέα αν βρίσκεται Ελλάδα.κάνει ακόμα ραντεβού ή έχει σταματήσει?
Ελλάδα είναι, αλλά δεν απαντά στο παλιό τηλέφωνο...Δεν έχω ιδέα αν βρίσκεται Ελλάδα.
Δεν γνωρίζω φίλε.Ελλάδα είναι, αλλά δεν απαντά στο παλιό τηλέφωνο...
γι αυτό ρωτάω...
εννοεί αυτή στη φωτο η την Λικα την ξανθιά?φιλαρακι μηπως μπορεις να μου στειλεις το τηλεφωνο της σε πμ? το εχασα καθοτι εσβησα προφιλ στο μαμαπα. ευχαριστω
δεν ειναι και ποτέ online απο τότε που είχε φύγει....Συγνώμη πως την βρήκες? Έχει κάπου τηλέφωνο??
ναι εχω ενα ρεμα να μπαζωσω...Ξέρουμε τίποτα για αυτή; Μου έστειλε το ινστα της με το καλησπέρα.νJenny, 33 ans, Grèce, Athènes, faire connaissance un homme à l'âge de 30 - 41 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Jenny, 33 ans, Grèce, Athènes, Cancer, hobbies - faire connaissance un homme à l'âge de 30 - 41 ans.www.mamba.ru
Τι εννοεί ο ποιητής?ναι εχω ενα ρεμα να μπαζωσω...